HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι πιθανές ενδεκάδες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η πρώτη τους μεγάλη «μάχη» για φέτος έφτασε. Η κατάμεστη Τούμπα έχει απόψε (20:30) την τιμητική της με το ραντεβού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως έχει καταλήξει στους οκτώ από τους έντεκα του αρχικού σχήματος για το παιχνίδι με την Ένωση.

Την ασπρόμαυρη εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Μαουρίσιο και ο Κάνιας ή ο Βέρνμπλουμ, με τον Ζαμπά και τον Ελ Καντουρί να είναι στα «φτερά» της επίθεσης, αν και τη θέση τους διεκδικούν με αξιώσεις οι Λημνιός και Μπίσεσβαρ. Επιτελικός χαφ θα είναι ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Χατσερίντι, Σάκχοφ, και Καρέλης. Εκτός έμειναν οι Ουάρντα και Τόσκα, οι οποίοι αγωνίστηκαν και στο παιχνίδι με την Τσέλσι, καθώς και οι Ακπόμ, Μαλεζάς και Κίτσιου.

Στον αντίποδα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου και Λόπες.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σιμόες και Γαλανόπουλος, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Μπακασέτας και ο Μάνταλος. Επιτελικός χαφ θα είναι ο Κλωναρίδης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λιβάγια, με τον Πόνσε να διεκδικεί τη θέση του πρώτου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Τσόσιτς, Αϊντάρεβιτς, Γιαννιώτας και Γιακουμάκης. Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Άλεφ, Μπογέ και Αλμπάνης, ενώ έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του Μοράν.


Πηγή: filathlos.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια