HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παναγιώτης Ταρενίδης: Η πρώτη ανάρτηση του στο facebook μετά το ατύχημά του στον πεζόδρομο της Κατερίνης την περασμένη εβδομάδα – Ευχαριστεί και όχι μόνο!

Σήμερα το πρωί έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά το ατυχές συμβάν που βίωσε ο γνωστός γιατρός κ. Παναγιώτης Ταρενίδης της περασμένη εβδομάδα στον πεζόδρομο της Κατερίνης, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αυτή, κατ’ αρχάς ευχαριστεί όλους όσους τον βοήθησαν σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή της ζωής του και κατά δεύτερον εκφράζει την ευχή η δική του περιπέτεια να είναι η αφορμή για να αλλάξουμε (ως λαός)την παραβατική οδηγική μας συμπεριφορά. Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Ταρενίδης:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα .

Επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια πρωτόγνωρη περιπέτεια ( να με παρασύρει αυτοκίνητο ακριβως έξω απο το ιατρείο μου στον πεζοδρομο) , θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ απο τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους έστειλαν την αγάπη τους με κάθε διαθέσιμο τρόπο αλλά κι αυτούς που δεν το έπραξαν για να μην με επιβαρύνουν ιδίως τις πρώτες πολύ δύσκολες ώρες .

Επίσης ευχαριστίες δημόσιες θα ήθελα να εκφράσω στο ΕΚΑΒ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στους εφημερεύοντες ιατρούς νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κατερινης ( ΤΕΠ σηπτικό -- ορθοπεδική κλινική , - ακτινολογικό & μικροβιολογικό εργαστήριο - αιμοδοσία ) και τους συναδέλφους κ. Χανδόλια & Μπινιάρη .

Ευχαριστίες επίσης στο διοικητή και φίλο κ. Anestis Mistridis που έδωσε άμεσα το παρόν και τη συμπαράσταση του όπως και στο πρόεδρο του ΙΣΠ και φίλο Ηρακλης Τσανικιδης

Ισχυροί μακροχρόνιοι δεσμοί (οικογειακοί και προσωπικοί ) με οδήγησαν άμεσα στον καθηγητή Δρ Μαλίζο Κων/νο που με αρωγούς τον αδελφικό μου φίλο Δρ Nikos Rigopoulos την συνάδελφο Δρ Μαριανθη Παπαναγιώτου και την καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Δρ Σταματίου Γεωργία υπερέβαλαν εαυτούς ώστε να αναταχθώ ανατομικά άμεσα κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες με εφαρμογή σε απόλυτο βαθμό του Ιπποκρατικού Όρκου . Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του έργου τους ελάχιστη & αυτονόητη υποχρέωση παρά το γεγονός ότι η « ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ» έχει απο καιρό ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ επίσης τον συντοπίτη μας Γενικό Διευθυντή του ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δρ Χρίστογλου Κώστας για την άμεση παρουσία συμπαράσταση και συντονισμό της νοσηλείας μου και στο πρόσωπο του , όλο το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό της κλινικής για τις άριστες συνθήκες νοσηλείας .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους αδελφικούς φίλους ( ξέρουν αυτοί ) που απο το πρώτο βράδυ και κατά τη νοσηλεία έδωσαν το παρόν και στήριξαν πρωτίστως τη σύζυγο μου αλλά κι εμένα καθώς και όλους όσους μετακινήθηκαν και με επισκέφθηκαν ή τηλεφωνικώς ενημερώθηκαν .

Ξεκινώντας άμεσα συνεδριες φυσικοθεραπείας ( full family support ) ευελπιστώ να επανέλθω σύντομα στις δραστηριότητες μου και στους ασθενείς μου ώστε να έχουν την μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία .

Ας είναι το συμβάν αυτό η αφορμή για αλλάξουμε την παραβατική οδηγική συμπεριφορά μας ( ιδίως στον πεζόδρομο όπου προβλέπονται συγκεκριμένοι κανόνες και κυκλοφορούν αμέριμνα όχι μόνο πολίτες αλλά και μαθητές και παιδάκια που είναι τα πλέον ευάλωτα ). Μέχρι ωστόσο να λειτουργήσουν οι θεσμοί και η Παιδεία απαιτείται βέλτιστη αστυνόμευση και επιβολή προστίμων .

Είθε ...



Ολόκληρη η ανάρτησή του:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια