HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αφήστε μας, ρε παιδιά, να κάνουμε Χριστούγεννα! Ρε φίλε Χάρη Τζαμακλή, ντε και καλά έπρεπε παραμονές Χριστουγέννων να κάνεις κλειστή σύσκεψη στο σπίτι σου για να οργανώσεις τη στήριξη του Γιώργου Νταντάμη; Γιατί επιμένεις να τον στηρίζεις; Αφού σου είπε ο άνθρωπος, δεν θέλει τον Σύριζα (ή μήπως τον θέλει και σου ζήτησε να οργανωθείς;)


Καλησπέρα, ρε παιδιά! Να τα μπούμε; Μπα... Καλύτερα όχι… Συγνώμη, ρε παιδιά, 1.000 συγνώμη... Δεν με αφήνουν να αγιάσω αυτοί οι άνθρωποι... Για όνομα του Θεού, αφήστε μας να κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά! Έχουμε χρόνο μπροστά μας ακόμη για τις εκλογές… Ηρεμήστε πια για λίγο…!!!

Μαθαίνω ότι ο αγαπητός φίλος Χάρης ο Τζαμακλής, αυτός που επιβεβαίωσε τον Σεπτέμβριο ότι ο Νταντάμης έχει πάρει το χρίσμα του Σύριζα στην Κατερίνη, θυμάστε; Εεεε αυτός! Ακούω λοιπόν ότι οργάνωσε κλειστή σύσκεψη όλης της ομάδας του πριν λίγες μέρες. Στο σπίτι του λέει ότι την έκανε, για να μην τους ακούσει κανείς.

Κάποιοι λένε πως ήταν εκεί και η Αλεξάνδρα η Νταρλαγιάννη και ο Κώστας ο Χατζηιωαννίδης. Κάποιοι άλλοι πάλι, τους διαψεύδουν, οπότε δεν παίρνω όρκο ούτε και εγώ. Ότι ακούω γράφω κι εγώ… Τέλος πάντων.

Σκοπός λέει της σύσκεψης, ήταν να οργανωθεί η στήριξη του Γιώργου Νταντάμη από το πολιτικό γραφείο Τζαμακλή (του βουλευτή δηλαδή του Σύριζα), μιας και ο καιρός περνάει, η τετράδα Νταρλαγιάννη, Χατζηιωαννίδη, Γκούνα στην Κατερίνη και Κωστόπουλου στην Ελαφίνα έκλεισε και πλέον πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουν να μοιράζονται οι σταυροί.

"Ρε Πέτρο, δεν μας .... χριστουγεννιάτικα; Δικαίωμα του είναι του Χάρη να στηρίζει Νταντάμη, λογαριασμό θα σου δώσει εσένα;" Θα μου πείτε τώρα εσείς.Σωστά! Συμφωνώ απολύτως! Εννοείται πως είναι δικαίωμά του, και αν μη τι άλλο ο Χάρης είναι ντόμπρος και στηρίζει δημόσια τις επιλογές του. Φοράει παντελόνια, ρε παιδί μου, πως το λένε; Εγώ τον γουστάρω γι’ αυτό!

Το ερώτημα μου όμως είναι γιατί το κάνει; Αφού ο Γιώργος ο Νταντάμης ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ στήριξη από τον Σύριζα! Αφού αποκηρύσσει μετα βδελυγμίας οποιαδήποτε σχέση του με τον Σύριζα! Δημόσια τουλάχιστον…. Ακούει Σύριζα και βγάζει φλύκταινες! Πως το λένε; Τώρα, λέει, έχει τους δεξιούς, οπότε δεν είναι Σύριζα! Τι δεν καταλαβαίνεις πια;;; (Σε λίγο τον βλέπω να γράφεται και στην τοπική οργάνωση της ΝΔ για να μας πείσει. Εκεί να δείτε φωτογραφίες που θα γίνουν με τον μπαρμπα Γιάννη και τον Κώστα τον Κουκοδήμο, όχι μόνο με τον Μακρίδη).

Ο Νταντάμης δεν θέλει τον Σύριζα, αλλά ο Τζαμακλής οργανώνεται για να τον βοηθήσει. Τι καταλαβαίνεις εσύ; Τι να καταλάβω εγώ; Ότι ο Χάρης... παρακαλάει τον Γιώργο να δεχτεί τη βοήθεια του; Ε λοιπόν παιδιά, εσείς πείτε ότι θέλετε. Αυτή η σπουδή του Χάρη να βοηθήσει τον Γιώργο, εμένα με κάνει να πιστεύω πως ο Γιώργος και βοήθεια του ζητάει του Χάρη και μια χαρά συνεργάζεται μαζί του και ποντάρει στον Χάρη για να μπορέσει να εκλεγεί. Ναι, στον Χάρη και στον Σύριζα. Το κόμμα που του έδωσε δημόσια στήριξη.

Να βάλω και μία απορία; Μία σκέψη φωναχτή ρε παιδί μου... Ο Χάρης του λέει του Γιώργου να μην λέει ούτε κουβέντα για τον Σάββα τον Χιονίδη; Ή ο Γιώργος από μόνος του αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι να πει λέξη (όποια λέξη) για τον Δήμαρχο;

Χρόνια Πολλά σε όλους! Και εις άλλα με υγείαν…!!!


Γράφει & Υπογράφει



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια