Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θωμάς Αναστασιάδης: 20/1/2019...εσύ θα λείπεις;

Ας πάμε με την φαντασία μας 200 χρόνια μετά. Ας δεχτούμε ότι υπάρχει ακόμα Ελλάδα και Έλληνες...

Τα βιβλία ιστορίας θα γράφουν ότι οι Έλληνες τα έτη 2018 και 2019 παρακολούθησαν άπραγοι το ξεπούλημα της κληρονομιάς τους. Αποδέχτηκαν ότι υπάρχει Μακεδονική γλώσσα, Μακεδονικό έθνος. Ότι υπάρχει Βόρεια Μακεδονία και άρα υπάρχει και Νότια...με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θα γράφουν τα βιβλία οτι μια κυβέρνηση μειοψηφίας με 145 βουλευτές αγνόησε την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας ενός ολόκληρου λαού.

Ένα κόμμα με εθνομηδενιστικές απόψεις που εκπροσωπούσαν το 3% του λαού μας, σκαρφάλωσε στην εξουσία εκμεταλλευόμενο την οικονομική κρίση και ξεπούλησε αυτό για το οποίο χιλιάδες Ελληνόπουλα έχυσαν το αίμα τους.

Οφείλουμε όμως να δημιουργήσουμε μια σελίδα ή έστω μια παράγραφο στα βιβλία ιστορίας του μέλλοντος. Ότι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου πάνω από 1 εκατομμύριο ξεχύθηκε στους δρόμους των Αθηνών και διεκδίκησε. Αγωνίστηκε, μάτωσε...γιατί από τα κόκκαλα βγαλμένη είναι των Ελλήνων η πατρίδα, η σημαία, η ιστορία και άρα και η Μακεδονία.

Αύριο γράφουμε ιστορία, εσύ θα λείπεις;

Αναστασιάδης Θωμάς 

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.