HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ: Διαμαρτυρία παιδιών στα δικαστήρια Κατερίνης για την δίκη των παιδιών που συνελήφθησαν στα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας. (φωτο+βίντεο)

Στα δικαστήρια Κατερίνης βρέθηκαν σήμερα γύρω στα 150 παιδιά από ηλικία 12 έως 17 ετών, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν αλλά και να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες για τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης και Παρασκευής που έγιναν γνωστά στο πανελλήνιο.

Θυμίζουμε ότι εδώ και 4 περίπου ημέρες, δηλαδή από την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών στην βουλή της περασμένης Πέμπτης (24/1/2019), ξεκίνησαν και γίνονται καθημερινά συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το προαναφερόμενο γεγονός. Θυμίζουμε ακόμη ότι της Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή που μας πέρασαν, οι διαμαρτυρίες (που αποτελούνταν κατά το πλείστων από νέους της πόλης) συνοδεύτηκαν και από πορείες σε σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και έγιναν επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, όπου υπήρχαν τραυματισμοί (αστυνομικών και πολιτών) αλλά και συλλήψεις με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Δείτε εδώ τα σχετικά ρεπορτάζ της Kapa News για εκείνες τις ημέρες:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: 2η μέρα πολιορκίας στο σπίτι της βουλευτή Μπέτυς Σκούφα!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!!! Απέκλεισαν την οικία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρίας Σκούφα και φωνάζουν συνθήματα!!! (φωτο)

Νέες φωτογραφίες και βίντεο απο τα σημερινά επεισόδια έξω απ' το σπίτι της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Βίντεο από τα επεισόδια έξω από το σπίτι της βουλευτή Μπέτυς Σκούφα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλεφτοπόλεμος, ανθρωποκυνηγητό και προσαγωγές στα στενά της πόλης

Νέο βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τα επεισόδια! - Πεδίο μάχης η ευρύτερη περιοχή!

Κατερίνη: Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από το σπίτι της Μπ. Σκούφα

Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα (28/1/2019) ήταν προγραμματισμένο να δικασθούν τα αυτόφωρα αυτά. Αυτός ήταν και ο λόγος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας από νεαρούς (κυρίως μαθητές) μπροστά από το δικαστικό μέγαρο το πρωί. Πάρτε μια πρώτη γεύση της εικόνας που επικρατούσε το πρωί εκεί από τις παρακάτω φωτογραφίες.














Βίντεο:




Όπως ήταν φυσικό η Kapa News, πάντα δίπλα στην επικαιρότητα, ήταν εκεί και έχει πλήρες ρεπορτάζ με βίντεο και μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν σήμερα για τον ίδιο λόγο στα δικαστήρια. Θ’ ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και άλλες αναρτήσεις με βίντεο από το τι είδαμε και το πως βιώσαμε την σημερινή ημέρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια