HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τραγωδία στην Ημαθία: Πέθανε 17χρονος Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ημαθίας έπειτα από την είδηση του θανάτου του Χρήστου Πετρίδη.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας, κατέρρευσε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα με τον Φίλιππο Μελίκης, «παγώνοντας» τους πάντες.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών τόσο στο Νοσοκομείο της Νάουσας που μεταφέρθηκε αρχικά, όσο και στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης που μετέβη στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, δεν τα κατάφερε, έχασε τη μάχη με το θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Από την ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι οι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 17/2/2019 αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αναβάλλονται λόγω του λυπηρού γεγονότος που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Χαρίεσσας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν στο 22’ του αγώνα και ενώ η μπάλα παιζόταν σε άλλο σημείο του γηπέδου, όταν ο ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας Χρήστος Πετρίδης κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με το emvolos.gr.

Κοντά του έσπευσαν άμεσα ο γιατρός του αγώνα Φίλιππος Βάντσης και ο αδελφός του προπονητή της Μελίκης Βασίλης Ντάμτσιος (Νοσηλευτής-Διασώστης ΕΚΑΒ) οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν με επίμονες προσπάθειες να τον επαναφέρουν.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάουσας στις 16:12, με τους γιατρούς να δίνουν την μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Λίγη ώρα αργότερα, ο 17χρονος κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, καταγόταν από την Εξοχή Πιερίας από την πλευρά του πατέρα του.  Γεγονός που έχει σκορπίσει οδύνη και πόνο σε όλους τους συγγενείς και φίλους που τον γνώριζαν και κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί και έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

Ο άτυχος Χρήστος αγωνιζόταν στην ομάδα της Χαρίεσσας ως δανεικός από τον ΦΑΣ Νάουσας, πόλη από την οποία κατάγεται η μητέρα του, και είχε δύο ακόμη αδέλφια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια