HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το δίδυμο φωτιά που δίνει ώθηση στον Κώστα τον Κουκοδήμο στον Κορινό και την Κατερίνη: Νόπη Ναβροζίδου (υποψήφια), Μαρία Κριθάρα (φίλη που στηρίζει την υποψήφια). Έκλεψαν τις εντυπώσεις και στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ, ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα. Αρκεί να μην τις αδειάσει ο Κώστας...

Παιδιά καλησπέρα σας! Με αυτά και με αυτά, με τις δημοσκοπήσεις, τις ομιλίες και όλα τα συμβάντα, δεν πρόλαβα να σας πω για ένα θέμα που παρουσιάζει το ενδιαφέρον του και αυτό. Ο λόγος για το δίδυμο «φωτιά» που δίνει ώθηση στον Κώστα τον Κουκοδήμο και συζητείται πολύ.

Δείτε τη φωτογραφία από την κοπή της ΝΟΔΕ. Αριστερά η Νόπη η Ναβροζίδου και από δεξιά η Μαρία η Κριθάρα. Η μία, κόκκαλο ΝΔ. Η άλλη, ΠΑΣΟΚ - κεντροαριστερά. Η μία στον Κορινό, η άλλη στην Κατερίνη. Όμως και οι δύο είναι πολύ καλές φίλες, βοηθά η μία την άλλη και σήμερα έχουν έναν κοινό στόχο: Να εκλεγεί η Νόπη δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα τον Κουκοδήμο.

Για αυτόν τον στόχο δουλεύουν σκληρά, για αυτόν τον στόχο κάνουν και πράγματα μη αναμενόμενα, όπως για παράδειγμα, το να είναι η Κριθάρα πρώτο τραπέζι πίστα στον χορό της ΝΔ. Εκεί οι δύο καλές φίλες έκλεψαν τις εντυπώσεις και συζητήθηκαν.

Για όσους ξέρουν, η επανεκλογή της Νόπης στο δημοτικό συμβούλιο είναι απλά το πρώτο βήμα. Στην πιάτσα κυκλοφορεί πως η Νόπη είναι η... 50η υποψήφια στην οποία ο Κώστας έχει υποσχεθεί αντιδημαρχία (έτσι λένε, εγώ δεν ξέρω). Εφόσον ανελιχθεί, θα βοηθήσει και τη φίλη της, ακόμη και απο άλλον πολιτικό χώρο. Και ας μην ξεχνάμε πως αν οι βουλευτικές πάνε για τον Οκτώβριο και η Νόπη έχει εκλεγεί, τότε μπορεί να είναι αυτή τελικά η υποψήφια βουλευτής που θα στηρίξει ο Κώστας και όχι ο Σπύρος ή κάποιος από τους άλλους 20 - 25 που λέγεται ότι ο Κώστας τους έχει υποσχεθεί στήριξη.

Θα εκλεγεί όμως η Νόπη; Η ίδια είναι βέβαιη, της το υποσχέθηκε ο Κώστας, την έβαλε (λένε οι δικοί της) σε μία από τις 2 κλειστές του γραμμές με το 3+1 και 3+1. Δηλαδή η Νόπη περιμένει να μοιράζει το γραφείο τα ψηφοδέλτια και να είναι πχ σταυρωμένα με Κώστα Καραφουλίδη, Μιράντα Παπά και Νίκο Τσιαμπέρα για το δημοτικό Κατερίνης, Νόπη Ναβροζίδου για τον σταυρό σε δημοτικό σύμβουλο εκτός Κατερίνης, την Τίνα από τον Σταθμό και τον Ναούμ για το τοπικό της Κατερίνης. Επίσης, κάποιοι λένε ότι της έχει υποσχεθεί ο Κώστας και τους σταυρούς του Αγίου Δημητρίου, "τουλάχιστον 100 από εκεί". (Εγώ πάλι λέω "μη φας, θα έχει γλαρόσουπα").

Η Μαρία πάντως θα κάνει μεγάλο αγώνα, θα τα δώσει όλα για να φέρει στη φίλη της. Απο 100 έως 150 ψηφοδέλτια από ΠΑΣΟΚ - Σύριζα - Κεντροαριστερά - Κινάλ. Και η Νόπη όμως τρέχει μέρα νύχτα. Δουλεύει ακατάπαυστα για να μπορέσει να εκλεγεί. Και προς το παρόν φαίνεται να μην έχει πρόβλημα από την παράδοξη συνύπαρξη Βουνίσιου - Δημητρίου - Βεβέ μέσα στον ίδιο συνδυασμό… Αυτόν του Κώστα. 

Θα πάει έτσι μέχρι το τέλος το δίδυμο αυτό; Θα καταφέρει να εκλεγεί η Νόπη; Ή την τελευταία εβδομάδα θα καταλάβει άλλα πράγματα; Κανείς δεν ξέρει σήμερα. Για αυτό και μην αποκλείετε να δούμε τη Νόπη φέτος από δημοτική σύμβουλο ως και υποψήφια βουλευτή, ίσως και εκλεγμένη. Ή και έξω από το παιχνίδι, λόγω λάθος επιλογής. Ο καιρός θα δείξει... 


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Ηλίας Παπαγεωργιάδης: "Η δημοσκόπηση της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης, τα συμπεράσματα κάθε σοβαρού ανθρώπου και η μάχη των 7 υποψηφίων στον Δήμο της Κατερίνης"

Με τον Κώστα τον Κουκοδήμο ο Γιώργος ο Χατζηκώστας. Άρα σε αυτή τη φάση είναι ξανά φίλοι. Μπράβο, με το καλό Γιώργο μου!

Ο Νίκος ο Τσακιρίδης, ο Γιώργος ο Παπανδρέου, το συνέδριο και το ΚινΑλ. Τι θα κάνει ο Νίκος αν ο Γιώργος αρνηθεί να διαλύσει το ΚιΔηΣο και να προσχωρήσει στο ΚινΑλ; Θα συνεχίσει να είναι υποψήφιος βουλευτής;

Σταράτες κουβέντες Απ. Τζιτζικώστα για Σ. Μαυρίδου: «Να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη μου για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που κράτησε το τιμόνι άξια στην Πιερία» Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τελικά μάλλον τα κατάφερε ο Θανάσης. Κέρδισε το στοίχημα και τις εντυπώσεις. Πετυχημένη η χθεσινή του εκδήλωση εγκαινίων. Δικαιολόγησε την 3η θέση του στην δημοσκόπηση. Ποια είναι η συνέχεια;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια