HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο απολογισμός του έργου της ΔΕΥΑ Κατερίνης από τον Φώτη Δρούγκα (βίντεο)

Με την ευκαιρία της ετήσιας εκδήλωσης της κοπής της πίτας των εργαζομένων στην ΔΕΥΑ Κατερίνης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ (22/2/2019) σε κέντρο διασκέδασης της πόλης (δείτε εδώ το σχετικό φωτορεπορτάζ), ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Φώτης Δρούγκας έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου που έγινε στην επιχείρηση της τελευταία 4ετία. Δηλαδή από 1/1/2015 που ανέλαβε έως σήμερα.

Ακούστηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σ’ αυτό τον απολογισμό. Κυρίως η μείωση των λειτουργικών δαπανών της επιχείρησης σε ποσοστό ορισμένες φορές πάνω από 60%. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε ν’ ακούσετε όλα όσα είπε σε σχέση με τον απολογισμό εκείνο το βράδυ ο κ. Δρούγκας:





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!