HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μιλάνε στην κάμερα της Kapa News για την «Σονάτα του σεληνόφωτος» και όχι μόνον…. (βίντεο)

Δύο εξαιρετικούς ανθρώπους είχα την ευκαιρία να γνωρίσω εχθές το μεσημέρι κάνοντας μια σύντομη βόλτα στο κέντρο της πόλης. Δύο ανθρώπους που βρίσκονται εδώ από το περασμένο Σάββατο και ζουν την πόλη μας, γνωρίζουν τους ανθρώπους της και προετοιμάζονται για να μας χαρίσουν μια εξαιρετική θεατρική παράσταση την Κυριακή που μας έρχεται.

Μιλάω για τον Μάριο Ιορδάνου και την Σοφία Καζαντζιάν, δύο πρωταγωνιστές στο θέατρο αλλά και στη ζωή. Είχα την ευκαιρία πίνοντας έναν καφέ μαζί τους να μιλήσουμε τόσο για την παράστασή τους με τίτλο «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» όσο και για θέματα ζωής. Στο παρακάτω βίντεο υπάρχει μια μικρή συνέντευξη και όλες οι πληροφορίες για την συγκεκριμένη παράσταση. Πάντως, σας προτρέπω, επειδή γνωρίζω ότι αυτοί οι δύο νέοι και εξαιρετικοί άνθρωποι θα μείνουν στην πόλη μας μέχρι την Κυριακή που μας έρχεται, αν τους δείτε στον δρόμο σας, μην διστάσετε καθόλου να τους μιλήσετε. Είναι απλοί και πολύ ενδιαφέροντες άνθρωποι. Κάντε το και θα με θυμηθείτε

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια