Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

22 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για το νερό. Βίντεο με δηλώσεις από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Φώτη Δρούγκα

Άλλη μια χρονιά τιμήθηκε δεόντως στην ΔΕΥΑ Κατερίνης η Παγκόσμια Ημέρα του νερού την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα η επιχείρηση είχε προετοιμάσει για την ημέρα εκείνη μια ενημέρωση για τους καταναλωτές, δίνοντας παράλληλα σε κάθε έναν που βρέθηκε εκεί για κάποιον λόγο, δώρο ένα ιδιαίτερα σχεδιασμένο γυάλινο μπουκάλι με το λογότυπο της εταιρείας.

Η κάμερα της Kapa News βρέθηκε την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΚ και κατέγραψε στιγμιότυπα από την ημέρα, αλλά και την ενημέρωση για το νερό της Κατερίνης. Επίσης, αποσπάσαμε και μια δήλωση του προέδρου της επιχείρησης κ. Φώτης Δρούγκα.

Δείτε το βίντεο:
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.