HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Προπηλακισμός του κ. Τζαμακλή και του γ.γ. του υπουργείου ενημέρωσης και επικοινωνίας κ. Χρήστου Σίμου. Τους «δραπέτευσε» με πολύ δυσκολία η αστυνομία…(βίντεο)

Από το πρωί ήταν τεταμένη η ατμόσφαιρα στην Κατερίνη και μύριζε «μπαρούτι». Αυτό ήταν ολοφάνερο και από την ισχυρή δύναμη της αστυνομίας (σε σχέση με άλλες παρόμοιες φοτές) που βρισκόταν στο κέντρο της πόλης.

Όλα έδειχναν πως θα υπήρχαν επεισόδια στην διάρκεια της παρέλασης. Και όχι άδικα. Τελικά όσοι περίμεναν επεισόδια δικαιώθηκαν. Όλα ξεκίνησαν από την καθιερωμένη πρωινή κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Ελευθερίας, και συγκεκριμένα στο άγαλμα της Ελευθερίας.

Εκεί κατ’ αρχάς οι πολίτες ξεκίνησαν να γιουχάρουν άγρια τους δύο κυβερνητικούς, όταν πήγαν να καταθέσουν στεφάνι στο Άγαλμα της Ελευθερίας, αποκαλώντας τους "Προδότες".


Παράλληλα, σε πολλά σημεία κατά μήκος της παρέλασης είχαν συγκεντρωθεί πολίτες οι οποίοι τραγουδούσαν δυνατά το Μακεδονία Ξακουστή, ενώ παρελαύνοντες μαθητές και μαθήτριες, καθώς και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων το τραγουδούσαν επίσης δυνατά, όταν παρήλαυναν από την εξέδρα των επισήμων, ενώ όλοι τους σχεδόν φορούσαν αυτοκόλλητες κονκάρδες με το σήμα της Μακεδονίας και τον ήλιο της Βεργίνας.

Μετά το πέρας της παρέλασης, ο βουλευτής κ. Τζαμακλής στην προσπάθειά του ν’ αποχωρήσει από την εξέδρα των επισήμων και να φτάσει στο αυτοκίνητό του ώστε ν’ απομακρυνθεί από την περιοχή, ξεκίνησε η φασαρία και η εξέλιξη του συμβάντος, αφού πολλοί πολίτες ενώθηκαν με τους νεολαίους και άρχισαν να τον προπηλακίζουν άγρια, ώσπου να καταφέρει η αστυνομία να τον βοηθήσει να «δραπετεύσει» από τον χώρο.

Ακολούθησε "πανζουρλισμός" με τους συγκεντρωθέντες να τον βρίζουν και να του φωνάζουν "προδότη, η Μακεδονία είναι ελληνική". Η αστυνομία έδωσε σκληρή μάχη, ώστε να καταφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να μπει στο όχημα του και να απομακρυνθεί από την πλατεία Ηρώων.

Τα βίντεο που ακολουθούν σας δίνουν την εικόνα που επικράτησε εκείνη την ώρα:






Πηγή των βίντεο: Πιερική Αλήθεια & Λευτεριά




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια