Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Πτυχιούχος Εκπαιδευτής Σκύλων Αναστασιάδης Θωμάς και η Πρόεδρος του Φιλοζωικού σωματείου ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Πτυχιούχος Εκπαιδευτής Σκύλων Αναστασιάδης Θωμάς και η Πρόεδρος του Φιλοζωικού σωματείου ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, παρουσίασαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μικρούς μαθητές, στο 2ο Νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ''Κι εγώ νιώθω'' ξέφυγε από τα όρια της Κατερίνης και Δημοτικά Σχολεία από όλη την Μακεδονία, επικοινωνούν με τους 2 εθελοντές για να μάθουν τα παιδιά σχετικά με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου τον σκύλο. Τα παιδιά, με το πέρας του μαθήματος, μαθαίνουν ότι πρέπει να υιοθετούν και όχι να αγοράζουν σκύλους, μαθαίνουν πώς να επικοινωνούν με τον σκύλο, πως τον προσεγγίζουν, πως μπορούν να προστατευτούν και μια σειρά από άλλα θετικά μηνύματα. 

Οι Διευθυντές των σχολείων που επιθυμούν να προσκαλέσουν τους εθελοντές, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνα 6979223803 ή 6974920526Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.