Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γαλάτσι-Φιλαδέλφεια μέσω... Κατερίνης με "Διπλή Ταρίφα" (Cine Eυκαρπίδη)

Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

Γαλάτσι-Φιλαδέλφεια μέσω... Κατερίνης, με "Διπλή Ταρίφα" παρακαλώ, απόλαυσαν οι θεατές της πόλης σε μια θεατρική κωμωδία ανατροπών, παρεξηγήσεων και κωμικοτραγικών καταστάσεων, στην κατάμεστη αίθουσα στο κινηματοθέατρο Ευκαρπίδη, την περασμένη Τετάρτη, 10-4-19.

Η τρελή κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ, «Διπλή ταρίφα», (πρωτότυπος τίτλος «Run for your Wife»), σε απόδοση Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου -επαναλαμβάνεται σήμερα, 11 Απριλίου 2019, εκ νέου με δύο παραστάσεις, (18:30 & 21:00)-, συνιστά τη μεγαλύτερη επιτυχία του Κούνεϊ, που παιζόταν για εννέα συναπτά έτη στο West End του Λονδίνου και θεωρείται ως η μακροβιότερη κωμωδία.

Οι προσαρμογές στην ελληνική πραγματικότητα στη δεκαετία του '70 και η πλειάδα γνωστών και οικείων -στο τηλεοπτικό τουλάχιστον κοινό- ηθοποιών, αποτέλεσαν το εχέγγυο μιας ξεκαρδιστικής κωμωδίας, με τη συντριπτική πλειοψηφία του, ηλικιακά ετερόκλητου, κοινού της παράστασης να εκφράζεται θετικά μετά το τέλος της.

Εν κατακλείδι, χαλάλι η "Διπλή ταρίφα" για... πέντε λεπτά απόσταση από το Γαλάτσι στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.