HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η μάχη των 2 διεκδικητών. Σήμερα το βράδυ ο Κώστας ο Κουκοδήμος και ο Θανάσης ο Λιακόπουλος θα πραγματοποιήσουν τις κεντρικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις, την ίδια ώρα! Ο Κώστας στην Πλατεία Ελευθερίας, ο Θανάσης μπροστά στο Δημαρχείο! Χαμός!

Καλημέρα τα παιδιά! Καλά τα πήγε χθες ο Ευγένιος! Έδειξε πως έχει δυναμική και φίλους που τον στηρίζουν. Με πήρε κι εμένα λίγο η μπάλα... Τέλος πάντων. Δεν πειράζει. Φίλος είναι ο Ευγένιος, και μακάρι να πάει πολύ καλά σ' αυτές τις εκλογές.

Μετά τον Γιώργο τον Νταντάμη και τον Ευγένιο τον Παπαδόπουλο που μίλησαν πρώτοι και νωρίς, μπαίνουμε σήμερα και αύριο στο τελευταίο καυτό διήμερο, που όπως είθισται μιλάνε ο εν ενεργεία και ο διεκδικητής. Σε εμάς στην Κατερίνη και ο Κώστας ο Κουκοδήμος και ο Θανάσης ο Λιακόπουλος θεωρούν τον εαυτό τους διεκδικητή και για αυτό θα μιλήσουν σήμερα. Πάμε να δούμε τα δεδομένα...

Σήμερα θα γίνει ένας μικρός χαμός!

Στην Πλατεία Ελευθερίας θα μιλήσει ο Κώστας ο Κουκοδήμος στις 20.30 και θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο χώρος είναι περίπου 500 τετραγωνικά πριν στηθούν οι εξέδρες, άρα μιλάμε για περίπου 400 τετραγωνικά ωφέλιμα.

Μπροστά στο Δημαρχείο θα μιλήσει ο Θανάσης ο Λιακόπουλος, επίσης στις 20.30. Και αυτός θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις, βγαίνει στα ίσα απέναντι στον Κώστα, ίδια μέρα και ώρα, σε πιο δύσκολο σημείο. Πιο δύσκολο γιατί είναι πιο μεγάλο (560 τετραγωνικά ως 600 μέτρησα εγώ) και γιατί εκεί δεν έχει την περατζάδα που έχει στην Πλατεία Ελευθερίας, με περαστικούς κλπ. Στο Δημαρχείο θα πάνε μόνο όσοι θέλουν να ακούσουν τον Θανάση.

Να σας πω ένα μυστικό; Αν κάποιος δεν υποστηρίζει έναν από τους δύο, θα έχει ενδιαφέρον να πάει στην οδό Ξηρομερίτου και να ακούει ταυτόχρονα και τις 2 ομιλίες. :)

Πάντως περιμένω και κάποιους που θα πάνε πρώτα στη μία και μετά στην άλλη ομιλία για να πάρουν κλίμα. Οψόμεθα...

ΥΓ. Τελικά κανείς δεν σκέφτεται εμάς τους δημοσιογράφους... 


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-




Διαβάστε ακόμη:






















 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια