Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τ' αποτελέσματα για τον Δήμο Κατερίνης στο 98,36% - Πόσες έδρες λαμβάνει ο κάθε συνδυασμός

Όπως δείχνουν και τ' αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Κατερίνης στο 98,36%, οι δύο συνδυασμοί που θ' αναμετρηθούν εκλογικά την επόμενη Κυριακή είναι ο κ. Σάββας Χιονίδης με τον συνδυασμό "Πολίτες σε δράση" και ο συνδυασμός του κ. Κώστα Κουκοδήμου, "Εκκίνηση".


Τις έδρες που καταλαμβάνει ο κάθε συνδυασμό τις βλέπετε στον πίνακα, ωστόσο για την σταυροδοσία των υποψηφίων θα πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.