HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ψύχραιμη πρώτη ανάλυση: Ποιοι προηγούνται στον συνδυασμό του Κώστα του Κουκοδήμου για εκλογή σε κάθε εκλογική περιφέρεια;

Καλησπέρα τα παιδιά τα καλά! Τρέχει σαν τρελός ο κόσμος και καλό είναι να δούμε και εμείς τι γίνεται με τα ψηφοδέλτια και τους υποψηφίους σε αυτά.  Για πάμε... 

Την Κυριακή ο Κώστας Κουκοδήμος κατέθεσε τον συνδυασμό του για τις δημοτικές εκλογές. Μπορεί στον κόσμο να λέει στο αυτί πως "εγώ εκπροσωπώ τη Νέα Δημοκρατία" όμως δημόσια είναι πολύ προσεκτικός στις δηλώσεις του, γιατί ξέρει πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δίνει στήριξη σε κανέναν στον πρώτο γύρο. Εδώ η φωτογραφία του μαζί και με το alter ego του, τον Κώστα τον Καραφουλίδη από την καταθεση:


Έχουμε και λέμε:

Ελαφίνα
Δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση ο Ηλίας ο Φωτιάδης. Πεπειραμένος, μπαρουτοκαπνισμένος, για χάρη του έστειλε στην Κατερίνη ο Κώστας τον "σερίφη", για να έχει χώρο να παίξει μπάλα άνετα. Αγώνα θα δώσει και ο Θανάσης ο Μπαρμπαγεωργόπουλος (που ήδη μου λένε πως δίνει και αγώνα αλλά και πίτες στο Παλαιό Κεραμίδι), ενώ καλή παρουσία θα έχει η Βούλα η Καρκάλη. 

Πάντως φαίνεται πως ο Ηλίας θα είναι μέσα στο επόμενο συμβούλιο, έχει και τη γραμμή του γραφείου του Κώστα. 

Παραλία
Εδώ η κουβέντα αρχίζει και τελειώνει με ένα όνομα: Βαγγέλης Κήπου! Ο Βαγγέλης θα είναι σίγουρα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Οι υπόλοιποι απλώς θα έχουν μία καλή εμφάνιση. Αν παιζόταν στο στοίχημα, θα είχε κλειδώσει από την ώρα που άνοιξε... 

Δεύτερο προς το παρόν βλέπω τον Λαζόπουλο, καλό παιδί από την Παραλία. Έχουν τον κόσμο τους και θα παλέψουν ο Αλιχανίδης, η Γεμενετζίδου που δουλεύει στον Κωνσταντόπουλο (και για να κατεβαίνει με τον Κώστα, αποδεικνύεται πως ο Κωνσταντόπουλος δεν πιέζει κανέναν όπως ο "δεκαρικάκιας" διαδίδει) και η Εφραιμίδου!

Κορινός
Η Ρηγοπούλου έχει καλό όνομα και πολύ κόσμο, σοβαροί ο Γραμματικόπουλος και η Γεροντίδου. Όμως εκεί η μάχη λογικά θα κριθεί ανάμεσα στον πολύπειρο Λεωνίδα Ζανέτα και τη Νόπη τη Ναβροζίδου. Ο Λεωνίδας θα πάρει σούμπιτο το χωριό του την Τραπεζούντα. Η Νόπη έχει πίσω της τον Βεβέ και άλλες δυνάμεις.

Ο Λεωνίδας έχει και αυτός πολύ κόσμο, όμως η Νόπη προηγείται αισθητά. Θα πάρει τον σταυρό από την Κατερίνη και θα εκτοξευτεί, ανεξάρτητα από το αν θα βγει πρώτη ή δεύτερη στον Κορινό. Περισσότερα για τη Νόπη και την πανέξυπνη στρατηγική της αύριο το πρωί...

Πέτρα
Εδώ η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η κάθοδος του Νίκου του Τζήκα, του κουμπάρου του Κώστα στην Κατερίνη! Την έδρα λογικά θα την πάρει ο Κώστας, είναι τα χωριά του. Γιατί ο Τζήκας επέλεξε να αφήσει τη σίγουρη έδρα της Πέτρας και να μπει στη μάχη της Κατερίνης; Κάτι θα ξέρει...

Πάντως από τους Αναγνώστου, Βαϊτσόπουλο και Ίτσιο, λέω πως την έδρα θα την πάρει... αυτός στον οποίο θα τη δώσει ο Κώστας! Ορισμός θα γίνει εκεί ρε παιδιά! 

Πιερίων
Στα μαρμαρένια αλώνια της Ρυτίνης, της Βρύας και του Ελατοχωρίου ο Στέφανος Μπιτόπουλος θα παίξει το πολιτικό του μέλλον. Από πρώτος περιφερειακός σύμβουλος, διάλεξε να πάει στη μονοεδρική περιφέρεια του Δήμου Κατερίνης. Θα πρέπει να νικήσει τον Τάκη τον Βαϊνά και τον Φώτη τον Δρούγκα για να βγει μπροστά και να πάρει την έδρα. Αν χάσει... θα πάει σπίτι του.

Η σοβαρή Γεωργία Ντασιοπούλου απλώς συμπληρώνει τη δυάδα, έχει επαγγελματική σχέση με τον Κώστα και τον στήριξε η κοπέλα.

Κατερίνη
Τα αίματα έχουν ανάψει και η μάχη είναι πολύ σκληρή... Έχουμε και λέμε:

Οι τριάδες του Κώστα
Σε αυτές τις εκλογές μου λένε ότι ο Κώστας θα μοιράσει τα ψηφοδέλτια, πριμοδοτώντας κάποιες τριάδες δικών του ανθρώπων που θέλει να βοηθήσει να εκλεγούν. 

Τα ονόματα που φαίνεται ότι θα είναι "κλειδώμενα" στις γραμμές του Κώστα:

- Η Άννα η Καγκασίδου
- Η Μιράντα η Παππά, που λογικά θα αναλάβει αντιδήμαρχος Πολιτισμού αν εκλεγεί ο Κώστας
- Η Ασημίνα η Πούλιου, η αθορυβότερη των αθόρυβων υποψηφίων
- Ο Νίκος ο Τσιαμπέρας
- Ο Γιάννης ο Συμεωνίδης, που έχει φίλους σε κάθε σημείο του δήμου και δεν το λυπάται το χρήμα...
- Ο Νίκος ο Τζήκας, ο υποψήφιος με το καλύτερο, επαγγελματικό make up στη φωτογραφία του, που πηγαίνει διακοπές τους φίλους του με λεωφορεία.
- Ο Δημήτρης ο Μορφακίδης (που θα παίξει δισταυρία και με τον Μπιτόπουλο, για να πάρει μία 500αρα από τα Πιέρια και να βγει ακόμη και αν μείνει εκτός γραμμής)

Από αυτούς τους 7, οι 6 λογικά θα πάρουν τον κύριο όγκο των ψηφοδελτίων του γραφείου, κάποιοι θα φορτωθούν και στα χωριά και θα έχουν καταλυτικό προβάδισμα εκλογής.

Οι πρώην Χιονιδικοί
Ο Νίκος ο Κατανάς και ο Παναγιώτης ο Μπερεδήμας επέλεξαν να αφήσουν τον Σάββα Χιονίδη και να πάνε στο ψηφοδέλτιο του Κώστα. Με μειονέκτημα σε σχέση με τους παραπάνω, θα παλέψουν έχοντας τον κόσμο τους.

5 ανεξάρτητοι μεμονωμένοι
- Ο Δημήτρης ο Ζησιμόπουλος είναι έξω από τις γραμμές, όμως τον στηρίζουν οι απόστρατοι, ο Μυστρίδης από το νοσοκομείο και πολλοί άλλοι. Παίζει γερά.
- Ο Σταύρος ο Χριστοφορίδης, ο πρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου, που έχει στο πλευρό του και τον Σάκη τον Τζήμα! (δες εδώ: ...http://www.kapa-news.gr/2019/03/blog-post_379.html)
- Ο Γιάννης ο Μπεϊνάς! Έχει 200+ άτομα σόι, έχει πίσω του την εκκλησία, έχει σοβαρότητα και δυναμική. Παίζει μπάλα γερή
- Ο Σάκης ο Μπίνιας, που κτυπάει γερά θέση στην πρώτη δεκάδα
-  Η Έλλη η Νανίτσου, που κατεβαίνει με Κουκοδήμο παρά το ότι στηρίζει και στηρίζεται από την Έφη Μπάσδρα, που δίνει ΟΛΑ της τα ψηφοδέλτια στον Χιονίδη. Τι θα πάρει η Έλλη μόνη με τον προσωπικό της αγώνα; Δεν ξέρω...
- Ο Κώστας ο Ρέχας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης. Εκτός γραμμής, με τη Σοφία Μαυρίδου να στηρίζει Χιονίδη, ποντάρει στις δικές του σχέσεις και επαφές για να κάνει την έκπληξη.
- Ο Κώστας ο Μπουκλής, λαοφιλέστατος αστυνομικός. Δεν ξέρω αν θα βγει, ξέρω ότι γράφει υποθήκη για το μέλλον. 

Οι άρτι αφιχθέντες από άλλες περιφέρειες
Ο Χρήστος ο Λάζος και ο Νίκος ο Μαλλιώρας άλλαξαν εκλογική περιφέρεια. Ο Χρήστος (ο γνωστός και ως "σερίφης" όπως έλεγαν τον πατέρα του) Το ζήτησαν αυτοί; Τους το ζήτησε ο Κώστας; Δεν ξέρω... θα σας γελάσω. Ξέρω πάντως πως βγήκαν από τα νερά τους και τώρα παλεύουν από την Κατερίνη. Δύσκολη άσκηση... 

Για να μην αδικήσω κανέναν, δεν σας είπα ότι αυτοί θα εκλεγούν. Σας μετέφερα τι πληροφορίες συγκέντρωσα από πολλά και διαφορετικά σημεία της πιάτσας. Εννοείται πως και οι 63 μπορούν να εκλεγούν. Κλίμα σας μεταφέρω, που φυσικά μπορεί να αλλάξει!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια