HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι αποδόσεις του Stoiximan που τάραξαν την Κατερίνη πριν το Πάσχα. Πως η γνωστή στοιχηματική εταιρία ουσιαστικά επιβεβαίωσε τη δημοσκόπηση της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης. Μάχη Κουκοδήμου, Λιακόπουλου και Χιονίδη για τον δεύτερο γύρο, σε απόσταση ο Νταντάμης με τον Σύριζα. Με ποιον τρόπο αλλάζουν οι αποδόσεις.


Καλησπέρα τα παιδιά τα καλά! Δέχτηκα τόσα μηνύματα για τον Stoiximan και τα πονταρίσματα της Κατερίνης, που είναι επιβεβλημένο να το αναλύσω το ζήτημα για να ξέρετε  κι εσείς τι παίζει.

Λοιπόν. Έχουμε και λέμε...

Λίγο πριν το Πάσχα η γνωστή στοιχηματική εταιρία Stoiximan (χορηγός Παναθηναϊκού κλπ) παρουσίασε για πρώτη φορά τα πονταρίσματα για την Κατερίνη. Θυμίζω πως είχε καθυστερήσει πάρα πολύ να βγάλει την Κατερίνη, και όλοι αναρωτιόταν το γιατί. Άργησε, αλλά τελικά έβαλε και τον Δήμο Κατερίνης στο παιχνίδι. Τι έβγαλε; Δείτε την κάρτα παρακάτω:

Μπορεί κανείς να επηρεάσει τη στοιχηματική εταιρία; (θα με ρωτήσει κάποιος) Ούτε για πλάκα... τα λεφτά τους βάζουν οι άνθρωποι και θέλουν να κονομήσουν. Παίζουν με εκατομμύρια κάθε μέρα, οπότε το ψάχνουν πολύ πριν δώσουν μία απόδοση. Γι' αυτό να είστε σίγουροι.

Νομίζω πως ο πρώτος που το παρατήρησε και το ποστάρησε ήταν ο Ανέστης ο Γιαννουχαϊλίδης, δεξί χέρι του Κωνσταντόπουλου, μέγας γάτος με πέταλα, κάνει αγώνα για τον Παύλο τον Παυλίδη, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Θανάση του Λιακόπουλου.

Ο Ανέστης το έβαλε στο Facebook και λίγες ώρες αργότερα όλη η πόλη μιλούσε για αυτό. Και αυτό είναι λογικό γιατί όλοι οι στοιχηματίζοντες ξέρουν πως οι στοιχηματικές εταιρίες δεν κάνουν ποτέ τους λάθος, δεν σου χαρίζουν λεφτά. Και αυτό είναι αλήθεια. Μην τρώτε παραμύθι...

Τι μας είπαν οι αποδόσεις της Stoiximan; Πως ο Κώστας ο Κουκοδήμος και ο Θανάσης ο Λιακόπουλος έχουν ένα μικρό προβάδισμα για να κερδίσουν τις εκλογές, από κοντά τους και ο Σάββας ο Χιονίδης, ενώ πολύ πιο πίσω τους είναι ο Γιώργος ο Νταντάμης.

Ουσιαστικά ρε παιδιά τα ίδια μας λένε με αυτά που μας είπε η δημοσκόπηση της ΔΙΟΝ τηλεόρασης. Τι μας είπε η Opinion Poll τότε; Οι τρεις, Χιονίδης, Κουκοδήμος και Λιακόπουλος είναι στα ίσα και ο Νταντάμης είναι 4% πιο κάτω. Άρα μέσα έπεσε η δημοσκόπηση, αφού αποτύπωσε την εικόνα της συγκεκριμένης στιγμής.

Μετά από μερικές μέρες άλλαξαν οι αποδόσεις, έπεσε η απόδοση του Κώστα και ανέβηκαν οι αποδόσεις του Θανάση και του Σάββα. Γιατί αυτό; Γιατί μάλλον κάποιοι προχώρησαν σε μεγάλα πονταρίσματα υπέρ του Κώστα και όταν ένα αποτέλεσμα συγκεντρώνει πολλά στοιχήματα, η στοιχηματική ρίχνει την απόδοση. Έτσι δουλεύει το σύστημα και μην σας γελάει κανείς. Είπαμε οι στοιχηματικές εταιρείες δεν χαρίζουν χρήματα. Άρα μπορούμε να συμπεραίνουμε ότι οι άνθρωποι του Κώστα είναι πιο δυνατοί στο στοίχημα.

Η ουσία όμως παραμένει: Ο Stoiximan μίλησε και οι αποδόσεις του τάραξαν τα νερά. Προβλέπει αγώνα για 3, με αουτσάιντερ τον Νταντάμη.


Για να δούμε... Κυριακή, κοντή γιορτή!!!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:

Tο μεγάλο δίλημμα του έντιμου Νίκου Μακρίδη. Ποιον από τους δικούς του θα ρίξει; Τον Χρυσόστομο Κυραηλίδη; Τον νεανικό Περικλή Αμοιρίδη; Τη Λένα Κασσιτερίδου; Ή τον Κυριάκο Σεμερτζίδη που πρώτα υποσχέθηκε πίστη στον ίδιο και μετά ανέφερε τον Σάββα; Ποιους 2 θα αδειάσει;


Διαβάστε εδώ όσα συμβαίνουν «πίσω απ’ την κουρτίνα», αλλά και όλο το παρασκήνιο και των αυτοδιοικητικών εκλογών της Πιερίας – Η τελευταία δημοσκόπηση για τον Δήμο Κατερίνης – Ποιος είναι ο επόμενος Δήμαρχος;


Νέα δημοσκόπηση της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης για τον Δήμο Κατερίνης! (μέρος 3ο) Νέα δεδομένα, νέα εικόνα απαιτούν νέες στρατηγικές από τους συνδυασμούς. Πως αλλάζει το τοπίο και τι μένει ίδιο;















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια