HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δήλωση στήριξης του Σάββα Καλεντερίδη στον Σάββα Χιονίδη

Η Κατερίνη έχει ανάγκη από έναν δοκιμασμένο δήμαρχο.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη έντιμους πατριώτες.

Είμαστε και οι δύο ποντιακής καταγωγής, όμως η στήριξή μου δεν οφείλεται μόνο σ' αυτό.

Ο Σάββας Χιονίδης είναι δοκιμασμένος δήμαρχος, που ξέρει την πόλη, ξέρει τους δημότες και τον ξέρουν κι αυτοί.

Θέλω όμως να δηλώσω ότι ο κύριος λόγος που με ώθησε να κάνω αυτήν τη δήλωση στήριξης, είναι ο εξής:

Τον Σάββα τον γνωρίζω είκοσι χρόνια, όμως ποιος πραγματικά είναι το διαπίστωσα στα αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα εφέδρου ανθυπασπιστή Διαβιβάσεων Νικόλαου Τσιγκαρόπουλου, στην Έλαφο Πιερίας.

Εκεί, ο Σάββας Χιονίδης, εκφώνησε έναν λόγο από στήθους, από καρδιάς, που λέμε που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η επιτομή του αγνού Πατριωτισμού. Τότε δημοσίευσα τον λόγο του στην εφημερίδα Ποντιαή Γνώμη και του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ.

Σήμερα, του προσφέρω απλόχερα τη στήριξή μου, γιατί μπορεί η Κατερίνη να χρειάζεται έναν δοκιμασμένο δήμαρχο, όμως και η Ελλάδα χρειάζεται έντιμους και αγνούς πατριώτες, με περίσσευμα ψυχής για να προσφέρουν στην πόλη και την Πατρίδα, που δεν εξαγοράζουν συνειδήσεις ούτε εξαγοράζονται.

Καλή επιτυχία Σάββα, καλή επιτυχία Κατερίνη, καλή τύχη Ελλάδα.


Σάββας Καλεντερίδης
Αν. Αξκος ε.α., Εκδότης, Συγγραφέας

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αξιοτιμε κυριε Καλεντεριδη οπως εχετε γραψει η ΚΑΤΕΡΙΝΗ γνωριζει τον κ. ΧΙΟΝΙΔΗ δημαρχο ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ καλυτερα απο τον καθε ενα που ερχετε μια φορα τον χρονο στην ομορφη πολη μας ή που διαβαζει για την πολη μας. Ο λαος της ΠΙΕΡΙΑΣ την Κυριακη θα δωση την λυση που αρμοζει για την πολη μας. Ο σοφος Κατερινιωτικος λαος μπορει να αργει καποιες φορες ,αλλα δεν ξεχνα και τιμωρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!