HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θωμάς Αναστασιάδης: "Αναμενόμενη η σιγή..." (βίντεο)

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ίσως παρακολουθήσατε εχθές μια αναμενόμενη, για μένα, επίθεση στο πρόσωπό μου και στην εταιρία μας. Επειδή εγώ ΟΛΑ μου τα κείμενα τα γράφω μόνος μου και δεν τα παίρνω έτοιμα..επειδή δεν εκτελώ ΠΟΤΕ ''εντολές'' από οποιονδήποτε να σηκώσω ή να κατεβάσω ένα θέμα, κάλεσα σε δημόσιο διάλογο τον κ. Τσιαμπέρα ο οποίος φυσικά εξαφανίστηκε γιατί προφανώς του ανθρώπου του έστειλαν ένα κείμενο έτοιμο για να το ανεβάσει.

Ήδη έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να ελέγξει τα γραφόμενα και επιφυλάσσομαι για όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου.

Ίσως δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι ακόμα, ότι εγώ δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Δεν κάνω το ''παγόνι''. Είμαι ένας νέος 40 ετών, που εργάζομαι 15 ώρες την ημέρα για να επιβιώσω εγώ και η οικογένεια μου στην πτωχευμένη Ελλάδα του 2019 , στην οποία ο ελεύθερος επαγγελματίας περνάει ένα μαρτύριο και ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να βάλω το δικό μου λιθαράκι για να βελτιώσω την καθημερινότητά μας.

Στα πλαίσια της επικοινωνιακής τους πολιτικής λοιπόν, λίγες ώρες πριν τον δεύτερο γύρο, στον οποίο επιλέγουμε ΔΗΜΑΡΧΟ, αποφάσισαν να ''χτυπήσουν΄΄ έναν ΝΕΟ υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο που ακόμη δεν έχει καθίσει ούτε ένα λεπτό σε θέση ευθύνης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό με τιμάει ιδιαίτερα. Ενόχλησαν μάλλον τα κείμενά μου και οι αναρτήσεις μου, στις οποίες δεν έριξα λάσπη, αλλά εξέθεσα την δική μου πολιτική άποψη. Μάλιστα δήλωσα ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ και επικοινώνησα με ανθρώπους να κατεβάσουν αναρτήσεις που προσβάλλουν ανθρώπους με αναπόδεικτα στοιχεία.

Ας πούμε όμως και για την ''ταμπακιέρα''. Έχω ΕΚΤΕΝΩΣ απαντήσει για το θέμα, σε συνέντευξή μου πριν λίγο καιρό στον Δημοσιογράφο κ. Οικονομίδη και παρακαλώ όσοι δεν την έχετε δει να την δείτε. Απαντώ αναλυτικά και για την περίπτωση του ΣΜΑ στην Γανόχωρα και για τις αναθέσεις και γενικότερα για την συνεργασία της ιστορικής μας εταιρίας με τον Δήμο Κατερίνης. Παρακολουθήστε το διάστημα 12:00 έως 21:40 Νιώθω ΚΡΥΣΤΑΛΟ!

Όλο αυτό κάνει, να νιώθουν υπερήφανοι οι άνθρωποι που με τίμησαν με 1 σταυρό προτίμησης και αν αύριο είχαμε πάλι σταυροδοσία, ίσως να έπαιρνα και τους διπλάσιους σταυρούς γιατί ΟΛΟΙ , απο ΟΛΟΥΣ τους συνδυασμούς, λένε ότι ο Θωμάς έβαλε πλάτη και μάχεται , με κείμενα, προσωπικές επαφές και ατελείωτες ώρες δουλειάς για να έρθει το αποτέλεσμα που ΕΓΩ έκρινα και κρίνω ότι θα είναι συγκριτικά πιο ωφέλιμο για τον τόπο.

Παρουσίασα ένα κείμενο με 20 ΓΙΑΤΙ θεωρώ καλύτερη επιλογή τον Χιονίδη από τον Κουκοδήμο και ενώ θα έπρεπε να ανεβάσουν 20 ΓΙΑΤΙ πρέπει να ψηφίσει ο κόσμος τον κ. Κουκοδήμο, επέλεξαν να κάνουν κάτι που οι ίδιοι κατηγορούν τους άλλους, λάσπη δηλαδή και παιχνίδι εντυπώσεων. Ίσως να μην βρήκαν, πεπραγμένα στην θητεία του ως βουλευτής για να μας τα παρουσιάσουν.

Δηλώνω λοιπόν πάντα με σεβασμό, ότι από ΟΠΟΙΑ θέση και αν έχω στο αυριανό συμβούλιο, είτε στη διοίκηση δηλαδή, είτε στην αντιπολίτευση, θα ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΩ οτιδήποτε είναι θετικό για την πόλη μου και θα ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΩ ό,τι την βλάπτει. Θα κινηθώ με το ίδιο πάθος για όλα όσα πιστεύω και μάχομαι. Γιατί αυτός είναι ο Θωμάς. Έτσι νιώθω γεμάτος και κοιμάμαι το βράδυ ήσυχος.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια