Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήλωση του Χαρίλαου Τζαμακλή για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7-7-2019 είναι σαφές: Ο ΣΥΡΙΖΑ με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού ορίσθηκε να είναι στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για να ασκήσει προγραμματική και δομική αντιπολίτευση και για να προασπίσει το εισόδημα, τα δικαιώματα και τις ανάγκες των πολιτών.
Μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες οι πολίτες της Πιερίας περιέβαλαν με εμπιστοσύνη τους υποψηφίους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύοντάς τον δεύτερο κόμμα με μία από τις τέσσερις έδρες του Νομού. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη αυτή και τους διαβεβαιώνω ότι οι δεσμοί που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας θα εδραιωθούν και θα καρποφορήσουν.

Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου στη Μπέττυ Σκούφα, που εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της εύχομαι καλή δύναμη στη νέα Βουλή. Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου σε όλους τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον αγώνα που έδωσαν και για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ξενοφώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη και Σάββα Χιονίδη.

Τέλος, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους υποψηφίους των κομμάτων του συνταγματικού τόξου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για το πολιτισμένο επίπεδο διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.