HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στον απόηχο των εκλογών της 7ης Ιουλίου… Μπράβο στον Ηλία Χρυσικό για την παλικαρίσια στάση του και την πολύ καλή δουλειά που έκανε για την Έφη Μπάσδρα


Την καλησπέρα μου σε όλους τους φίλους! Βρισκόμαστε ακόμη φαίνεται στον απόηχο των εκλογών της 7ης Ιουλίου αφού τ’ απόνερα τα βλέπουμε, τα διαβάζουμε, τα συζητάμε και τα βιώνουμε ακόμη καθημερινά μέχρι σήμερα.

Σήμερα, ορμώμενος από την χθεσινή ανάρτηση του Ηλία Χρυσικού στην προσωπική του σελίδα στο facebook, και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τον ίδιο αρκετά χρόνια, κατάλαβα ότι για να έφτασε ο άνθρωπος στο σημείο ν’ ανεβάσει αυτό το κείμενο έχει ακούσει (πίσω απ’ την πλάτη του τουλάχιστον) τα χίλια μύρια. Έτσι αποφάσισε να βάλει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Θ’ απευθυνθώ όμως στον ίδιο δημόσια γιατί έτσι θεωρώ πως πρέπει, και θα του πω:

«Ηλία μου, δεν ξέρω τι σου είπαν ή τι σου λένε για την εμπλοκή σου στις πρόσφατες εκλογές στο πλευρό της Έφης Μπάσδρα. Εγώ θα σου πω την δική μου ανάγνωση. Θεωρώ πως έδωσες έναν παλικαρίσιο αγώνα, ξεκάθαρο και τίμιο δίπλα στην Έφη, και κέρδισες το καλύτερο αποτέλεσμα με βάση πάντα, τα δεδομένα που υπήρχαν. Τήρησες την δημοσιογραφική δεοντολογία και το επάγγελμα σου στο ακέραιο,  και έδωσες έναν αγώνα με πάθος και με ταπεινότητα, με πίστη στις αρχές και στις αξίες που υπηρετείς. Τώρα το πόσο στο στοίχησε αυτό (ψυχικά κυρίως, γιατί αυτό για μένα μετράει περισσότερο) αυτό το γνωρίζεις εσύ και οι δικοί σου κοντινοί άνθρωποι.

Σε ότι αφορά την εκλογή της Έφης, έχει να κάνει περισσότερο με την γενική πολιτική εικόνα της χώρας και της Πιερίας, πράγμα που είναι άλλη ανάγνωση και άλλη πολιτική ανάλυση. Αν όμως η Νέα Δημοκρατία κατάφερνε τελικά να βγάλει 4 βουλευτές όπως αρχικά περίμενε τότε όλα θα ήταν διαφορετικά σήμερα φίλε μου.

Κλείνοντας, προσωπικά επαναλαμβάνω, ότι τόσο η ΄Εφη Μπάσδρα (όπως όλοι την γνωρίζουμε για το ποιόν της ως άνθρωπο και ως ακαδημαϊκό), όσο κι εσύ δώσατε έναν εξαιρετικό προεκλογικό αγώνα για τον οποίο θα πρέπει να είστε περήφανοι. Άλλωστε δεν περίμενα κάτι λιγότερα από εσάς τους 2. Πάρτε τις ανάσες σας, και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθετε δυνατότεροι και δυναμικότεροι στις επάλξεις… Εμείς θα σας περιμένουμε…»




Η ανάρτηση του Ηλία Χρυσικού









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια