Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποτελέσματα Πιερίας στο 99,64% - 3 έδρες στην Νέα Δημοκρατία και μια στον ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι εκλέγονται και ποιοι όχι - Η εικόνα σε ολόκληρη της Ελλάδα όπως διαμορφώθηκε με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών σήμερα(φωτο+βίντεο)

Σχεδόν ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των εθνικών εκλογών το 2019 αφού μέχρι αυτή της ώρα έχουμε αποτελέσματα σε 273 εκλογικά τμήματα στην Πιερία από τα 274, και απ’ ότι φαίνεται το ένα και μοναδικό εκλογικό που απομένει δεν πρόκειται ω’ αλλάξει διόλου την εικόνα πια.

Με βάση αυτά τ’ αποτελέσματα λοιπόν, (βλέπε εικόνες) η Νέα Δημοκρατία εκλέγει 3 βουλευτές, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει μία.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται είναι:

1. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ (ΦΩΝΤΑΣ) του Ελευθερίου με 11.394 σταυρούς
2. ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγγέλου με 10.276 σταυρούς
3. ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Γεωργίου με 9.928 σταυρούςΕνώ από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται η κυρία ΣΚΟΥΦΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) του Δημητρίου με 5.640 σταυρούς.


Το … «ντέρμπι» μεταξύ Μπάσδρας και Χιονίδη που έπαιζε μέχρι αργά τελικά έληξε υπέρ του Χιονίδη με 750 περίπου ψήφους διαφορά.

Η Kapa News και ο συνεργάτης μας Πέτρος Σταθακόπουλος, βρέθηκε απόψε το βράδυ αργά στο εκλογικό κέντρο της νέας Δημοκρατίας για να καταγράψει το κλίμα, και κατάφερε ν’ αποσπάσει δηλώσεις από δυο απ’ τους τρείς εκλεγέντες βουλευτές. Δείτε τις δηλώσεις τους στα παρακάτω βίντεο:Όσο για τ’ αποτελέσματα στην επικράτεια, και τις έδρες που λαμβάνει κάθε κόμμα στη Βουλή, δείτε τις εικόνες. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι η αυριανή Βουλή των Ελλήνων θα είναι εξακομματική, αφού η Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε τελικά ν’ αποσπάσει το ποσοστό που χρειαζόταν από το εκλογικό σώμα, ώστε να συμμετέχει στην επόμενη Βουλή.


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.