HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δώρον άδωρον το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές τελικά! Πόλη φάντασμα σχεδόν η Κατερίνη σήμερα. Άρα…


Και τι που σήμερα ήταν η πρώτη μέρα των εκπτώσεων; Και τι που σήμερα Κυριακή ήταν ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα; Και τι που έκανε καλό καιρό; Το κέντρο της Κατερίνης, απ’ όπου τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες που βλέπετε, έδινε την εικόνα της πόλης «φάντασμα» αφού ήταν σχεδόν άδειο.

Η δε εικόνα των εμπορικών καταστημάτων, όσων δηλαδή αποφάσισαν ν’ ανοίξουν τις πόρτες τους σήμερα, ήταν απογοητευτική!!! Ίσως μάλιστα κάποιοι να το μετάνιωσαν κιόλας που άνοιξαν σήμερα. Και βέβαια δεν ήταν η πρώτη Κυριακή που πήγε άπατη (εισπρακτικά εννοούμε). Οι επιχειρηματίες ομολογούν ότι τελικά το μέτρο που ψηφίστηκε ν’ ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές δεν έφερε κανένα θετικό αποτέλεσμα στα ταμεία τους. Ίσως μάλιστα να έφερε και ζημιά σε κάποιες περιπτώσεις.

Πότε λοιπόν θα καταλάβουν τα «μυαλά» που αποφασίζουν τέτοιους νόμους ότι του Έλληνα το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχει χρόνο να καταναλώσει ή να ψωνίσει, αλλά το ότι δεν έχει χρήματα!!!

Το γράψαμε και το γράψανε χιλιάδες φορές. Δεν είναι η έλλειψη χρόνου, αλλά η έλλειψη χρήματος το πρόβλημα της χώρας. Αντί λοιπόν να χτυπάμε το σαμάρι, ας δούμε το πραγματικό πρόβλημα που έχει το γομάρι… Ας ελπίσουμε ότι η νέα κυβέρνηση θα δει το πραγματικό πρόβλημα και θα σκύψει σοβαρά πάνω του για να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται για να πάρει επιτέλους ανάσα αυτή η πολυταλαιπωρημένη ελληνική οικονομία και οι πολίτες της χώρας…







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια