HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θανάσης Λιακόπουλος: Ώρα να αλλάξουμε την Ελλάδα! Ωρα να αλλάξουμε την Πιερία!

Την Κυριακή οι Ελληνες επέλεξαν με θετική ψήφο τη Νέα Δημοκρατία για να λύσει τα προβλήματα που δημιούργησε η διακυβέρνηση του Σύριζα. Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλαμε όλοι, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, παίρνοντας υπερδιπλάσιες ψήφους από το πρώην κυβερνητικό κόμμα.
Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι είναι η μεγάλη παράταξη που παραμένει φορέας αλλαγής και ανάπτυξης για την Ελλάδα!

Συγχαρητήρια σε κάθε ψηφοφόρο και στέλεχος της ΝΔ για τον αγώνα που έκαναν σε αυτή τη δύσκολη μάχη. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους 6 υποψήφιους βουλευτές μας που έδωσαν έναν όμορφο και έντιμο αγώνα, διευρύνοντας το αποτύπωμα της παράταξης μας. Μπράβο σε όσους εξελέγησαν, τους εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Αλλά μπράβο και σε όσους δεν βρέθηκαν στην πρώτη τριάδα, είμαι σίγουρος ότι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν πολλά!

Στην Πιερία πλέον η ΝΔ έχει τους 3 Δήμους, 3 εκ των 4 βουλευτών, καθώς και την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση. Η πρωτοφανής θετική συγκυρία θα είναι σημαντικό να μετατραπεί σε τεράστιο έργο αλλαγής του τόπου μας, μιας και όλοι όσοι αποφασίζουν υπηρετούν τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά και αγαπούν την Πιερία!

Στον αγώνα αυτόν θα είμαι και εγώ στρατιώτης, μαζί και με όλους τους φίλους και συνεργάτες μου! Αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να τον δούμε πιο ψηλά!
Με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την Ελλάδα! Αλλά και η ώρα να αλλάξουμε την Πιερία!


Θανάσης Γ. Λιακόπουλος 
Επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού
"Ολοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα"






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια