HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Λήξη συναγερμού για τον νεαρό μαθητή ορειβάτη που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί στον Όλυμπο - Είναι καλά στην υγεία του!!!

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση στο σημείο μετέβει ελικόπτερο Super Puma για τη διακομιδή του νεαρού μαθητή ορειβάτη που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί. Το Super Puma παρέλαβε τον ορειβάτη λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι.

Ο 17χρονος είναι ελαφρά τραυματισμένος φέροντας εκδορές, ενώ οι αρχικές πληροφορίες για τραύμα στο κεφάλι ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο 17χρονος, μαθητής του 3ου λυκείου Καλαμαριάς, είναι ελαφρά τραυματισμένος φέροντας εκδορές, ενώ οι αρχικές πληροφορίες για τραύμα στο κεφάλι ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αξονική που πραγματοποίησαν οι γιατροί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου δεν έδειξε να έχει υποστεί εσωτερική αιμορραγία.

Ο ανήλικος είχε μεταβεί από εχθές με συμμαθητές του και καθηγητή του σχολείου στο βουνό για εκπαιδευτική εκδρομή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το σχολείο πραγματοποιεί συχνά τέτοιου είδους εκπαιδευτικές εκδρομές. Ο ανήλικος μαθητής είτε θα πάρει εξιτήριο σήμερα είτε θα τον κρατήσουν προληπτικά για ένα βράδυ.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός ορειβάτης τραυματίστηκε μετά από πτώση στη θέση «Πέρασμα του Γιώσου» στον Όλυμπο. Δείτε τον χάρτη:



Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια