HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Υπόκλιση

Τι να πεις σε κάποιες ψυχές ,που δε μάθαν να ακροβατούν στο κενό,γιατί η ψυχική τους δύναμη είναι τόση ,που καθιστά ανήμπορο το φόβο ,τον τρόμο και την απογοήτευση?

Τι να προσπαθήσεις να στηρίξεις,όταν οι ίδιες οι ψυχές ,έχουν τέτοια δύναμη και τέτοια αλληλοσύγκρουση το κλάμα με την ευτυχία?

Τι να προσπαθήσεις να εξηγήσεις,όταν η ίδια στάση της ζωής τους ,σε κάνει να σκύβεις το κεφάλι ,από ΥΠΟΚΛΙΣΗ ,όχι στα δεινά και δυσβάσταχτα μονοπάτια της καρτερίας τους ,αλλά σε εκείνα τα μάτια που λάμπουν από σιγουριά ,βεβαιότητα κι ας μέσα τους βρουν το παραμικρό ψεγάδι. ,αγωνίας ,αμφιβολίας ακόμα και ψευδαίσθησης.

Τι να πεις σε εκείνο το πρόσωπο που φεγγοβολά,δεχόμενο αδιαμαρτύρητα και ανενόχλητα τα ραπίσματα της τύχης,καθώς δεν έπρεπε ,αλλά τώρα στέκει το ανάστημά του ορθότατο κατά το ύψος των περιστάσεων?

Τι να πεις εκείνη την ψυχούλα,που αιμορραγεί ο θρήνος. ,η απώλεια,το συνεχές ψάξιμο μιας αγάπης,συγκλονιστικής και αδιαμφισβήτητα αμοιβαίας και καθοριστικής?

Τι να πρώτο δεις. Σε. Εκείνο το βλέμμα,το απέχων από λύπηση ,μα καρτερικά υποσχόμενο για. Νίκη ,για εμβάθυνση πνεύματος και νου?

Τι να προσπαθήσεις να καταλάβεις ,όταν αντικρίζεις εκείνη την καρδιά ,μαχόμενο,ηρωικά παλεύουσα και στωικά αναζωογοννούμενη,απ τις ρυπές ,της αγάπης,στη στήριξή της ,στον ολοένα και εμβαθυνόμενο αγώνα,όχι υπερ της ζωης,αλλά εκείνης. Της χροιάς της ενδυνάμωσης και της αυτοτέλειας του είναι της ?

Τι να προσδοκείς ,εκτός απ την υγεία. ,την εφήμερη πάροδό μας ,απ τα εγκώμια τούτα συμβάντα ,χωρίς διενέξεις. ,δόλους ,συμβουλές κακότροπες και πολυγνωμίες ,διχασμούς και αμαρτίες ζωής,όταν κάποιος κάπου κάποτε ,σφαδάζει για το άνοιγμα της κόρης των ματιών του ,για. Υγεία και μακροημέρευση?

Τι να διαδηλώσεις,σε πανό ,σε συγκεντρώσεις ,αποφυγής,πρόληψης και ευλόγου σηματοδοτουμενων σεμιναρίων αποτροπής της. Μάστιγας του αιώνα ,των αιώνων?

Τίποτα ,σιωπάς,κοιτάς,αφουγκράζεσαι,καμαρώνεις,ικετεύεις ,,ΔΕ ΛΥΓΑΣ ,,,μόνο ΖΕΙΣ.

ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ,,ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΤΟΥΤΟΣ.

ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ,Ο ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ. ,,Η ΠΑΛΗ ,,,ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ....ΜΕ ΤΟ. ΟΝΟΜΑ ..ΖΩΟΔΙΟΝΟΣΟΣ....

ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΜΑΣ ,,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ....


Άννα Ζανιδάκη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια