Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τα 5 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις για να έχεις μια υγιή σχέση

Το να έχεις μια υγιή και όμορφη σχέση στις μέρες μας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι καλές σχέσεις χρειάζονται πολύ δουλειά και επιμονή. Ωστόσο υπάρχουν μερικά εύκολα τρικς που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη σχέση των ονείρων σου…αρκεί να σταματήσεις να κάνεις κάποια πράγματα!

#1. Σταμάτα να νιώθεις πάντα πως έχεις δίκιο

Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό από μόνο του πρέπει να σε πείσει πως δεν πρέπει να επιμένεις πάντα πως έχεις δίκιο. Ακόμα και αν θεωρείς πως είσαι η μόνη σε αυτή τη σχέση που είναι σωστή, προσπάθησε να ακούσεις τον αγαπημένο σου πριν βγάλεις την τελική ετυμηγορία.

#2. Μην σπαταλάς πολύ χρόνο στο κινητό σου

Τον μισό χρόνο που σπαταλάς στο κινητό σου αφιέρωσέ τον στη σχέση σου και θα δεις πόσο πιο όμορφα θα είναι όλα μεταξύ σας. Προσπάθησε να κάνεις όλα όσα θέλεις να κάνεις στο κινητό σου τις ώρες που δεν είστε μαζί με τον αγαπημένο σου, ώστε να μπορείς να του αφιερώνεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο.

#3. Μην συγκρίνεις

Σταμάτα να συγκρίνεις τον αγαπημένο σου με οποιονδήποτε άλλον! Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός και δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις συγκρίσεις.

#4. Μην κρίνεις για να μην κριθείς

Όπως δεν σου αρέσει να σε κρίνουν έτσι δεν αρέσει και στους άλλους να τους κρίνουμε. Ό,τι σε απασχολεί πες το με όμορφο τρόπο και άνοιξε τα αυτιά σου για να ακούσεις καλά τι θα σου πει και ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου.

#5. Μην τελειώνεις τους καβγάδες με ατάκες του στιλ «Καλά, κέρδισες!»

Οι σχέσεις δεν έχουν να κάνουν με τον εγωισμό και καλό είναι να είσαι καλός ακροατής και παρατηρητής της συμπεριφοράς των γύρω σου αλλά και του εαυτού σου αν θες υγιείς σχέσεις.


Πηγή: faysbook.gr


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.