HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Τα τρία σημάδια που πρέπει να προσέξεις!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν χωρίζει ακόμα και αν νιώθει δυστυχισμένο. Μερικές φορές πολλά ζευγάρια δεν συνηδειτοποιούν ότι είναι σε μια σχέση που τους κάνει να νιώθουν άσχημα και δυσάρεστα.

Δες ποια είναι σύμφωνα με το faysbook.gr, 3 σημάδια πρέπει να προσέξεις στη σχέση σου πριν αποφασίσεις να τη συνεχίσεις.

Δεν νιώθεις πια ενθουσιασμένη για το άλλο σου μισό

Κάνε μια απλή ερώτηση στον εαυτό σου: Απολαμβάνεις να περνάς χρόνο με το άλλο σου μισό; Αν η απάντηση σου φαίνεται πιο περίπλοκη από όσο πρέπει τότε ίσως θα πρέπει να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο του χωρισμού. Μήπως νιώθεις πως είσαι μαζί του λόγω υποχρέωσης προς τα παιδιά σου; Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Τα παιδιά σου θα νιώσουν πιο ευτυχισμένα αν η μαμά και ο μπαμπάς τους είναι καλά μαζί. Αυτό σημαίνει είτε ότι πρέπει να δουλέψεις τη σχέση σου είτε να χωρίσεις.

Νιώθεις πως αυτό που έχεις είναι καλύτερο από το τίποτα

Αυτή η σχέση βασίζεται στον φόβο και όχι στην αγάπη. Αν νιώθεις έτσι, τότε απλά φοβάσαι μην μείνεις μόνη σου! Don’t! Σίγουρα κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας άνθρωπος που θα σε λατρεύει και θα τον λατρεύεις και εσύ!

Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο να παραπανιέσαι και όχι στο να ευγνωμονείς για αυτά που έχεις

Αυτό είναι ένα σημάδι που δείχνει πως απλά συμβιβάζεσαι. Αυτό δεν σημαίνει πως ο σύντροφός σου είναι κακός άνθρωπος ή ότι δεν προσπαθεί για τη σχέση σας. Μπορεί απλά να σημαίνει πως και οι δύο θέλετε άλλα πράγματα από τη ζωή σας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια