Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Τα τρία σημάδια που πρέπει να προσέξεις!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν χωρίζει ακόμα και αν νιώθει δυστυχισμένο. Μερικές φορές πολλά ζευγάρια δεν συνηδειτοποιούν ότι είναι σε μια σχέση που τους κάνει να νιώθουν άσχημα και δυσάρεστα.

Δες ποια είναι σύμφωνα με το faysbook.gr, 3 σημάδια πρέπει να προσέξεις στη σχέση σου πριν αποφασίσεις να τη συνεχίσεις.

Δεν νιώθεις πια ενθουσιασμένη για το άλλο σου μισό

Κάνε μια απλή ερώτηση στον εαυτό σου: Απολαμβάνεις να περνάς χρόνο με το άλλο σου μισό; Αν η απάντηση σου φαίνεται πιο περίπλοκη από όσο πρέπει τότε ίσως θα πρέπει να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο του χωρισμού. Μήπως νιώθεις πως είσαι μαζί του λόγω υποχρέωσης προς τα παιδιά σου; Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Τα παιδιά σου θα νιώσουν πιο ευτυχισμένα αν η μαμά και ο μπαμπάς τους είναι καλά μαζί. Αυτό σημαίνει είτε ότι πρέπει να δουλέψεις τη σχέση σου είτε να χωρίσεις.

Νιώθεις πως αυτό που έχεις είναι καλύτερο από το τίποτα

Αυτή η σχέση βασίζεται στον φόβο και όχι στην αγάπη. Αν νιώθεις έτσι, τότε απλά φοβάσαι μην μείνεις μόνη σου! Don’t! Σίγουρα κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας άνθρωπος που θα σε λατρεύει και θα τον λατρεύεις και εσύ!

Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο να παραπανιέσαι και όχι στο να ευγνωμονείς για αυτά που έχεις

Αυτό είναι ένα σημάδι που δείχνει πως απλά συμβιβάζεσαι. Αυτό δεν σημαίνει πως ο σύντροφός σου είναι κακός άνθρωπος ή ότι δεν προσπαθεί για τη σχέση σας. Μπορεί απλά να σημαίνει πως και οι δύο θέλετε άλλα πράγματα από τη ζωή σας.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.