HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σπαγγέτι με καπνιστό σολομό και σπανάκι

Εύκολο και υγιεινό πιάτο

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 350 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι ή πέννες ή της προτίμησης σας
  • 1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο
  • 225 γραμμάρια καπνιστός σολομός φιλέτο ψιλοκομμένος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι τον ψιλοκομμένο σολομό. Πασπαλίζετε με ρίγανη και τηγανίζετε σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι.
  2. Κατόπιν, προσθέτετε το σπανάκι χοντροκομμένο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  3. Σκεπάζετε και αφήνετε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι δηλαδή να μαραθεί το σπανάκι.
  4. Σε άλλη κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια για περίπου 8 λεπτά. Έπειτα προσθέτετε μια κουτάλα από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια.
  5. Στη συνέχεια σουρώνετε τα μακαρόνια και τα ρίχνετε μέσα στη σάλτσα σολομού. Ανακατεύετε
  6. Δυναμώνετε τη φωτιά και ανακατεύετε μια τελευταία φορά καλά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια