HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Με αγιασμό και άφθονο τσίπουρο ξεκίνησε η φετινή σεζόν στο αποστακτήριο του Πολυχρό στη Σκοτίνα Πιερίας! (φωτογραφίες)

Με συγγενής, φίλους και την ευλογία του Θεού από τους παπάδες ξεκίνησε εχθές το βράδυ την σεζόν της απόσταξης, ανάβοντας για πρώτη φορά τη φωτιά στο καζάνι του ο Γιώργος Πολυχρός στη Σκοτίνα Πιερίας.

Στον καθιερωμένο αγιασμό ήταν καλεσμένοι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, όπως επίσης και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καραλής Γιώργος και Βασίλειος Βροχαρίδης, ο επιστημονικός συνεργάτης της Π.Ε. Πιερίας κ. Δημήτρης Ρουκάς, ο πολιτευτής κ. Θεόδωρος Τόνας, η δικηγόρος κ. Τασούλα Ασλανίδου και φυσικά τα τρία αδέρφια Κώστας, Γιώργος και Μιχάλης με την μητέρα τους.

Μετά τον αγιασμό, άναψε το καζάνι για την πρώτη κιόλας απόσταξη, και όλοι οι καλεσμένοι μαζί απόλαυσαν εκλεκτούς μεζέδες με την συνοδεία καλού τσίπουρου και κρασιού. Δεν παρέλειψαν ωστόσο να τσουγκρίσουν το πρώτο ποτήρι τους όλοι μαζί, στη μνήμη του πατέρα και ιδρυτή της επιχείρησης. Τον Θανάση Πολυχρό. Έναν αγαπητό άνθρωπο σε όλη την τοπική κοινωνία, που δεν αρνήθηκε ποτέ την βοήθειά του όπου χρειαζόταν και όπου του ζητήθηκε.

Η βραδιά ήταν μοναδική, με το κρασί και το τσίπουρο να ρέει άφθονο, ενώ τα πηγαδάκια με συζητήσεις όλων των θεμάτων είχαν πολύ ενδιαφέρον.


Η Kapa News και η συντακτική της ομάδα εύχεται ολόψυχα στην επιχείρηση της οικογένειας Πολυχρό καλή σεζόν και καλές δουλειές!!!































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια