HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΛΟΣΤΕΚΟΥΜΕΝΗ

Η σκέψη στέκει αμυδρή ,αμφιβάλλει ,ταλαντεύεται και δυσανασχετεί.

Τρέπεται πολλές φορές σε φυγή,τρέμει την ξαφνική ,την αναπάντεχη επιβολή,σύμπραξη,μα ξέρει πια τι θέλει ,τι αναμένει και τι προσμένει.

Δεν είναι πια τρεμμάμενη φλόγα ,σε ένα κεράκι ,που σιγολοιώνει και απλά περιμένει το παντελές του σβήσιμο.

Τώρα πια είναι καλοστεκούμενη,θυμάται και προθυμοποιείται να αναστηθεί,να αναστηλωθεί ,απ τα ερείπια και τα γκρεμισμένα της κάποτε ..θεμέλια ..συγκεκριμενοποιεί,συντάσσει και διατάσσει τις ανάλογες φόρμες επικοινωνίας της.

Ποτέ αδιάλλακτες ,αλλά πάντα προσκείμενες και εγγύτερες της δικής της πλέον σαφήνειας ,παρά διαχεόμενης καιρών ,ασάφειας και πολύπλοκης σύνδεσης γεγονότων.

Αρτια καθοδηγούμενα και απόλυτα συνεδεδεμένα,με φόρμουλες εισροής και όχι διαρροής,αισθημάτων και παραγγελμάτων αυτών.

Κατασταλαγμένη και όχι πλέουσα σε πελάγη ευτυχίας,αφού αυτή είναι δυσεύρετη και ανεκτίμητη ταυτόχρονα.

Οι βοριάδες της ,απομεινάρια συνθηκών και καταθέσεων ζωής,ψυχής,μα τότε ατιμέλλητων όπως και ανέμελων,μα ήδη κατακεραυνομένων και καταταλαιπωρημένων ιαχών επάρκειας ,αυτάρκειας,μα συγχρόνως καταπονημένου συστήματος υποταγής,επιταγής,,διενέξεων και διαπληκτισμών.

Χρόνος ίαση,γιατρός,μα πειρισσότερο ,τάμα ,Σύνταγμα καθοδηγούμενης δημοκρατικής επιλογής,διαλογής,στρατευμάτων ,πλευράς,ουσίας αξίας,μα ποτέ μηδανής,συγκυριαρχίας και άρχουσες έλευσης καθηκόνωνκαι προτεραιοτήτων,.

Μα κάποια στιγμή,δεν είμαστε καν σε θέση να τα αντικροούουμε και να ανταπεξερχόμαστε ανάλογα και κατάλληλα ,απέναντί τους .

Τότε αποφασίζεται το αληθινό και έντιμο διάγγελμα ,ανεξαρτησίας,αυτοδυναμίας και όχι συμπόρευσης και συγκρότησης ,δικαίου ή άδικου συντονισμόύ,εργασιών και διευκολύνσεων θεμάτων ,ζητημάτων.

Από τη στιγμή αυτή,κηρύσσεται η ανεξαρτητοποίηση ,η έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών,χωρίς υπόλοιπα και μηδενικά κατάλοιπα αυτών.Άννα Ζανιδακη


Άννα Ζανιδάκη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια