Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΑΛΟΣΤΕΚΟΥΜΕΝΗ

Η σκέψη στέκει αμυδρή ,αμφιβάλλει ,ταλαντεύεται και δυσανασχετεί.

Τρέπεται πολλές φορές σε φυγή,τρέμει την ξαφνική ,την αναπάντεχη επιβολή,σύμπραξη,μα ξέρει πια τι θέλει ,τι αναμένει και τι προσμένει.

Δεν είναι πια τρεμμάμενη φλόγα ,σε ένα κεράκι ,που σιγολοιώνει και απλά περιμένει το παντελές του σβήσιμο.

Τώρα πια είναι καλοστεκούμενη,θυμάται και προθυμοποιείται να αναστηθεί,να αναστηλωθεί ,απ τα ερείπια και τα γκρεμισμένα της κάποτε ..θεμέλια ..συγκεκριμενοποιεί,συντάσσει και διατάσσει τις ανάλογες φόρμες επικοινωνίας της.

Ποτέ αδιάλλακτες ,αλλά πάντα προσκείμενες και εγγύτερες της δικής της πλέον σαφήνειας ,παρά διαχεόμενης καιρών ,ασάφειας και πολύπλοκης σύνδεσης γεγονότων.

Αρτια καθοδηγούμενα και απόλυτα συνεδεδεμένα,με φόρμουλες εισροής και όχι διαρροής,αισθημάτων και παραγγελμάτων αυτών.

Κατασταλαγμένη και όχι πλέουσα σε πελάγη ευτυχίας,αφού αυτή είναι δυσεύρετη και ανεκτίμητη ταυτόχρονα.

Οι βοριάδες της ,απομεινάρια συνθηκών και καταθέσεων ζωής,ψυχής,μα τότε ατιμέλλητων όπως και ανέμελων,μα ήδη κατακεραυνομένων και καταταλαιπωρημένων ιαχών επάρκειας ,αυτάρκειας,μα συγχρόνως καταπονημένου συστήματος υποταγής,επιταγής,,διενέξεων και διαπληκτισμών.

Χρόνος ίαση,γιατρός,μα πειρισσότερο ,τάμα ,Σύνταγμα καθοδηγούμενης δημοκρατικής επιλογής,διαλογής,στρατευμάτων ,πλευράς,ουσίας αξίας,μα ποτέ μηδανής,συγκυριαρχίας και άρχουσες έλευσης καθηκόνωνκαι προτεραιοτήτων,.

Μα κάποια στιγμή,δεν είμαστε καν σε θέση να τα αντικροούουμε και να ανταπεξερχόμαστε ανάλογα και κατάλληλα ,απέναντί τους .

Τότε αποφασίζεται το αληθινό και έντιμο διάγγελμα ,ανεξαρτησίας,αυτοδυναμίας και όχι συμπόρευσης και συγκρότησης ,δικαίου ή άδικου συντονισμόύ,εργασιών και διευκολύνσεων θεμάτων ,ζητημάτων.

Από τη στιγμή αυτή,κηρύσσεται η ανεξαρτητοποίηση ,η έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών,χωρίς υπόλοιπα και μηδενικά κατάλοιπα αυτών.Άννα Ζανιδακη


Άννα Ζανιδάκη


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.