Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανάγκες και προσμονές.

Ξεφυλίζοντας τα τετράδια και τους τόμους της ζωής μου,που πάντα έχω επιμελληθεί η ίδια ,με μεράκι,ανάγκη για την καλυτέρευση του χαρακτήρα μου,διαπίστωσα πολλά και συνάμα διαφορετικά πράγματα .

Το κυριότερο που έχω καταλάβει και έχω αντιληφθεί είναι πως την ιστορία μας ,τη γράφουμε και τη διαγράφουμε,αποκλειστικά και μόνο,εμείς και μόνο εμείς.

Λόγο ,βαρύτητα και να δώσουμε βάση σε λεγόμενα και προτροπές άλλων,δεν έχουν θέση ,διάθεση από μας ,στο να συνετιστούμε δήθεν και να δούμε τις δικές τους οπτικές γωνίες,αγωνίες και σκοπιές .

Ανάγκη πρωταρχική και βέβαιη,να τα βρούμε με τον εαυτό μας,να συνέλθουμε ,απ τις τυχόν απογοητεύσεις,κατραπακιές ,ακόμα και λούκια στα οποία,ίσως να μπήκαμε,να οδηγηθήκαμε,αλλά με πείσμα και καρτερία,καταφέραμε να επιβιώσουμε και να βιώνουμε ολοένα και περισσότερο,τις νίκες μας,παρά τις επερχόμενες,όπως θα ήθελαν να δουν σε μας ,ήττες και καταλήξεις ,ευχάριστες ίσως γι αυτούς ,μα δυσάρεστες κι αποτρεπτικές για ζωή ,για μας.

Αφορά και μόνο εμάς,τις ισορροπίες μας,τις δικές μας διαπραγματεύσεις και μόνο και θα πρέπει να τους έχουμε όλους,σε μιας απόμακρη στάση και θέση,ούτως ώστε να φανούμε εμείς οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού κι όχι τα παίγνια σε χέρια ανίκανων και άβουλων ,πού θέλησαν να διαμελήσουν ,τα ήδη ξεκομμένα μας κομμάτια.

Οχι απ την πραγματικότητα βέβαια,αλλά ξεκομμένα ,απ τον ίδιο μας τον εαυτό ,που πάσχιζε να τα μαζέψει,να τα συναρμολογήσει και να τα καταθέσει,στο μνημείο ,όχι της άφεσης αμαρτιών,αλλά σε εκείνο το μνημείο των πεσόντων ηρωικά ,πρέπει τους,που για μας θανατώθηκαν μονομιάς,θάφτηκαν και επιφέραμε ,τη δική μας και μόνο ανάταση και ανάσταση,τεθνηκότων θέλων και ονείρων ζωής,

Προσμένουμε με καρτερία,αγωνία ,αλλά κυρίως με εκείνη τη γλυκιά λαχτάρα,τη γεύση ,στο να δούμε όχι μόνο,αλλά να νοιώσουμε και να αισθανθούμε ,την ανάταςή μας ,τη δική μας υπεροχής και υπέρβαση,στα ως τώρα δεδομένα και παρατειθέμενα γεγονότα,δικών μας προδιαγραφών,και θέσεων,σχετικά με το τι μέλλει γεννέσθαι και με το τι είναι δυνατό ,να μας αφήσουν να ηγηθούμε και να προηγηθούμε ...των ευθυνών μας .

Το προ των ευθυνών μας ,καλό θα είναι να το δούμε και να το αντικρύσουμε κατάματα ,με το χέρι στην καρδιά και να καταφέρουμε να αντέξουμε,ακόμα και το είδωλό μας ,στον καθρέφτη.

Εναν καθρέφτη...καλογυαλισμένο και καλοδιατηρημένο,ώστε να διαφαίνεται ,απλά και ξεκάθαρα,κάθε παραμικρός ,ρύπος ,της ατομικής μας προσωπικότητας,του παραμικρού ψεγαδιού,σκέψης και νουθεσίας αυτής .

Καταστάσεις ,που θα πρέπει να εξομαλυνθούν,πρώτα μέσα μας κι ύστερα με σύννεση ,εγκράτεια,.λογική και αυτοσεβασμό,να εξωτερικευθούν και να τεθούν επί τραπέζης,συζητήσεων και συνεννοήσεων ,μόνο.


Άννα Ζανιδάκη


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.