HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


''Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Τρέχω για την Κατερίνη''

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Πιερίας. Πρόκειται για τον 8ο αγώνα δρόμου με την επωνυμία ''Τρέχω για την Κατερίνη''.

Ο αγώνας δρόμου κάλυπτε μια απόσταση οκτώ χιλιομέτρων, με αφετηρία το Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές γιορτές της Πιερίας, η οποία προάγει τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και της «ευγενούς άμιλλας», και προσφέρει κίνητρα στους νέους και στα παιδιά, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους σε δημιουργικές και όμορφες δράσεις. Σε αυτή τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή συμμετείχαν άτομα όλων των ηλικιών. Πλήθος αθλητών, μουσικά σχήματα και δεκάδες εθελοντές έδωσαν πνοή και χρώμα σε αυτή την τόσο όμορφη διοργάνωση.

Ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ'', υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος διοργάνωσαν με επιτυχία τον 8ο αγώνα δρόμου.

Η Διασωστική ομάδα συνεργάστηκε αρμονικά με όλους τους παρευρισκόμενους φορείς, όπως το τμήμα Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ., τη ΛΕΦΕΔ, την Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας, καθώς και τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας, στον οποίο μάλιστα, εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες. Η άμεση ενημέρωση που μας παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δρόμου συνέβαλε στην ομαλή έκβαση αυτής της τόσο όμορφης αθλητικής εκδήλωσης.

Η αλήθεια είναι πως ο αθλητισμός είναι ένα από τα ομορφότερα κομμάτια της ζωής μας, όπου η συμμετοχή είναι Νίκη και ο τερματισμός Θρίαμβος! Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της όμορφης εκδήλωσης, σε όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, αλλά κυριότερα στους ίδιους τους δρομείς.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια