HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


H Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο υποχρεώθηκε σε ισοπαλία, με 1-1, απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο των γηπεδούχων.
Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόλις στο 2ο λεπτό, με σουτ του Τόλιου, ωστόσο αντέδρασε άμεσα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έχασε πέναλτι στο 20ο λεπτό και ισοφάρισε στο 31ο λεπτό, με εξαιρετική κεφαλιά του Κυρτέγου. Μάλιστα, στο 35ο λεπτό, ο αρχηγός της ομάδας μας είδε το σουτ που εξαπέλυσε, εκτός περιοχής, να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες με τον Αλεξίου, το Ζαφειρίδη, τον Κυρτέγο και το Βουκομάνοβιτς.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα μας για 2η φορά στο 70ο λεπτό, όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκίκα, η μπάλα αποκρούστηκε εκ νέου από το οριζόντιο δοκάρι.

Παρά τις πολλές ευκαιρίες, η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ, με το τελικό 1-1 να αφήνει πικρή γεύση στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Ράντο, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Λαγδάρη, Τροίρη, Δημητρουλόπουλο, Ζαφειρίδη, Γκίκα, Κυρτέγο, Βουκομάνοβιτς και Αλεξίου.

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Συρράκος και Μητράκας.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης για την εξαιρετική φιλοξενία που της παρείχε, την οποία και θα ανταποδώσει στο 2ο γύρο και της εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας

της Α.Ε Καρίτσας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια