HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία του Δία Δίου ενόψει της κομβικής αναμέτρησης της Κυριακής (3/11, 15:00) κόντρα στην Αταλάντη εντός έδρας, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τον Δία, αφού η ομάδα μας δε θέλει σε καμία περίπτωση να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μείνει για πέμπτο διαδοχικό ματς μακριά από τη νίκη, ειδικά μάλιστα εντός έδρας.

Ο Τάσος Ιωαννίδης θα έχει στη διάθεσή του όλο το βασικό «οπλοστάσιο» για την μάχη κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση του πίνακα με απολογισμό 10 βαθμών.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Αγγελάκης με α’ βοηθό τον κ. Ντάβελα και β’ βοηθό τον κ.Μιχτατίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Δία κόντρα στην Αταλάντη: Παρασίδης, Ευαγγέλου, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Λιόλιος, Νίκου, Καλουσίδης, Παπαστεργίου, Γ. Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Νάκας, Α. Παναγιωτίδης, Καλαμπάκας, Μανίκας, Μαυρίδης, Μπακούρας, Καραμήτρος, Λαφατζής, Δαλαμήτρας, Καραθάνος.


Η διοίκηση του Δία Δίου καλεί το φίλαθλο κοινό να δώσει βροντερό παρόν στις εξέδρες του γηπέδου μας και να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας σε αυτή την καθοριστική αναμέτρηση.


Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια