Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ξεφύγαμε-Μετανάστες σταμάτησαν αυτοκίνητο καθηγήτριας μέσα στη μέση του δρόμου στον Έβρο - Ακούστε τη σοκαριστική μαρτυρία από την εκπαιδευτικό

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έζησε σήμερα το πρωί καθηγήτρια από τον Έβρο, όταν μετανάστες επιχείρησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο της

Όπως αναφέρει ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός statusradio, 30 μετανάστες απέκλεισαν σήμερα το πρωί τον δρόμο της εκπαιδευτικού Κατερίνας Φωτιάδου, την ώρα που κατευθυνόταν στο σχολείο της για να αναλάβει υπηρεσία. Αρχικά δύο άτομα ξεπρόβαλαν από την δεξιά πλευρά του δρόμου που οδηγούσε και εν συνεχεία εμφανίστηκαν ξαφνικά περίπου 30, που επιχείρησαν να ανακόψουν την πορεία του αυτοκινήτου της, πετώντας στον δρόμο τις αποσκευές τους. Έντρομη η εκπαιδευτικός, που θεώρησε ότι ήθελαν να την κατεβάσουν από το αυτοκίνητό της προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι, έκανε αναστροφή και έφυγε προς την αντίθετη από την πορεία της κατεύθυνση. Κατήγγειλε το περιστατικό στο τμήμα της συνοριοφυλακής που στάθμευε λίγα χιλιόμετρα παρακάτω και επισκέφτηκε το στούντιο του STATUS 94.2, όπου διηγήθηκε την περιπέτειά της.

Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.