Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Όταν αγαπήσετε τον εαυτό σας περισσότερο,θα ανακαλύψετε ότι δε θα έλκεστε πλέον από συντρόφους που δε γνωρίζουν πως να σας αγαπούν.ΤΕΝΙΑ ΜΑΚΡΗ,,,ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

Μεγάλη κουβέντα,τόσο η διατύπωσή της,όσο και η επεξήγηση της.

Στα χρόνια αυτά που διανύουμε,είναι πολύ συχνό το φαινόμενο,επεμβατικής ,καθοριστικής συμπεριφοράς,επιβαλλόμενης στη μετάλλαξη ενός ανθρώπινου χαρακτήρα,σύμφωνα με τα μέτρα και τα σταθμά τα δικά του ,τα δικά της,μα ποτέ τα δικά μας.

Χειρίζονται και διαχειρίζονται καταστάσεις,θέματα ,προβλήματα,ακόμα και αποφάσεις,με τέτοιο επικριτικό τρόπο,ανέντιμο και απαίσιο,ώστε να υποδεικνύουν,πως απέναντί τους ,δεν έχουν παρά μόνο ένα σκουπίδι ,που φροντίζουν να το πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων,σύμφωνα με τις διαθέσεις τους,τα πιστεύω τους και τα ανάλογα κέφια και δικά τους απωθημένα ή και παιδικά βιώματα.

Πολλοί δεν ήταν ικανοί να επιβληθούν σε άλλα άτομα ,μα φροντίζουν να εξαντλούν όλη την επιείκειά τους την κακία ,σε άτομα δικά τους,υποτίθεται,μα νοιώθουν τόσο ικανοποιημένοι,που ο απέναντί τους,τον κάνουν να νοιώθει μειονεκτικά και υποδεέστερος αυτών.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να τις συναντάμε,μα δυστυχώς,γίνονται ολοένα και πιο συχνές και συνήθεις,καθώς και τα δυο φύλα ,αποθρασύνθηκαν και ο ένας φρόντισε με τον καιρό να ευνουχίσει το άλλο ,ώστε να βιώνουν μια μεταλλαγμένη κατάσταση,ζωή,με μόνο θύμα,τις πιο πολλές φορές τα παιδιά τους,όντως αθώα θύματα,μιας παράλογης ,διευρυμένης ,χρονολογικά καταστάσεως,μα τα μικρά τους ματάκια και οι λαβωμένες τους ψυχούλες,να διψούν,όχι για εκδίκηση,μα για λύτρωση,με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο ,μπορεί να συμβεί και να συντελεστεί αυτό.

Πρέπει να γινόμαστε γνώστες και λυτρωτές,του ίδιου μας του εαυτού,γιατί δεν αξίζει να τον ταλαιπωρούμε τόσο και να δεχόμαστε τέτοιο υποβιβασμό και κριτική ,για άτομα,δικά μας ή όχι που θέλουν και αποτελούν την τελειομανία σε όλο της το μεγαλείο,μα και την αποδεικτική χαροποίηση τους,υποβάλλοντας τους φίλους ,συγγενείς ,ή και τους συντρόφους μας,σε τέτοια μαρτυρική και βασανιστική συμπεριφορά,

Γιατί πρέπει να ξέρουμε και να συνειδητοποιήσουμε,ότι βία,δεν αποτελεί μόνο η σωματική ,μα και η ψυχολογική,που είναι πιο επώδυνη και ισχυρή,καθώς η σωματική κάποτε περνάει,επουλώνεται,μα η ψυχική ,αφήνει τα ψεγάδια της ,τα αποτυπώματά της,σκληρά και ποτέ ανέπαφα με το παρελθόν ,το γίγνεσθαι ,το φαίνεσθαι της ψυχής μας,όσο αφορά το θεαθήναι,όλοι θέλουμε να το παρουσιάζουμε άμεμπτο και άχραντο,εν αντιθέσει των τρόπων και ελιγμών ,ασυντόνιστων ηθελημένων προσπαθειών,προς την καλυτέρευση των  χαρακτήρων μας,μα εγωιστικά και αποδυναμωτικά,να σέρνουν τον άλλον,στον πυθμένα των συναισθημάτων του,που εκεί συναντά και του κάνει παρέα,η μοναξιά,η απόγνωση,το θόλωμα του μυαλού του,που κανείς δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει και να δει,πιο βαθιά ,σε τι είναι σε θέση να προσφύγει,να καταφύγει ,να διαφύγει,προκειμένου να βρει τη λύτρωσή του και τον εφησυχασμό του,από τη συνεχή επικριτική στάση και μόνιμη διαπόμπευση πτυχών του χαρακτήρα του.

Δεν είναι ανάγκη όλο αυτό να γίνεται δημόσια ,το ιδιωτικό ,πονάει περισσότερο και είναι ότι πιο χειρότερο,να αντικρίζεις κατάματα στο βλέμμα του άλλου,τον υποβιβασμό,την εξαθλίωση των συναισθημάτων του,που επιφέρει και τη φτώχεια του αισθηματικού,ερωτικού τους κόσμου,όπου θα διαφεντεύει η πλήρη αποχή,σε κάθε τομέα της ζωής τους και θα μένει ο ένας από τους δυο πάντα,έκθαμβος και αμετανόητος.


Άννα Ζανιδάκη


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.