HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ροδόπη: Ανατριχιάζουν τα τραύματα του μαχαιρωμένου αστυνομικού

Ο αστυνομικός φέρει τελικά 5 μαχαιριές: 2 στην παλάμη, 1 στον ώμο και 2 στο κεφάλι.
Πανελλαδικές διαστάσεις έχει λάβει η επίθεση που δέχθηκε αστυνομικός στη Ροδόπη από αλλοδαπό. Επί της επίθεσης, η αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει εκδώσει και σχετικό δελτίο τύπου.


Ο «Χ» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τραύματα του αστυνομικού, η ηλικία του οποίου είναι 25 ετών. Τα τραύματα πραγματικά ανατριχιάζουν στην όψη και αποδίδουν το πόσο κοντά βρέθηκε ο νεαρός αστυνομικός στο μοιραίο χτύπημα. Ο αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό του ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία του «Χ» ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με μαχαίρι πριονωτό με λαβή, που θεωρείται επαγγελματικό μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναλυτικές πληροφορίες, το περιστατικό που συνέβη σήμερα (Κυριακή 17/11) το απόγευμα ήταν στην Εγνατία Οδό μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη. Δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό (περί των 20-25 ετών) αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν. Ο αλλοδαπός, παράνομος μετανάστης, απώθησε το νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του 5 μαχαιριές!

Τον 25χρονο αστυνομικό μετέφερε στο νοσοκομείο ο συνάδελφός του. Αυτή την ώρα ο τραυματισμένος βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.







Πηγή




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια