Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Λασπολογίες

Θήκες και διαθήκες,τρεχουσών ,συναλλαγών ή αδιάλεκτων συναναστροφών.
Παρακαταθήκες και προσθήκες,ατόμων,καταστάσεων που είτε σκόπιμα,ανώφελα,αλλά τις πιο πολλές φορές, ηθελημένα και με απόλυτη παραδοχή,ρίχνονται σε ένα συνεχές κλίμα λασπολογίας και κιτρινισμού.

Γιατί άραγε να πρέπει και να θέτουμε τους εαυτούς μας ,απέναντι σε μιαρά και ποταπά,οικτρά και απάνθρωπα τυπάκια,που δεν ξέρουν τίποτα άλλο,παρά να λιβελλογραφούν και να φέρονται σιχαμερά και απαξιωτικά ?

Λάσπες παντού ,τριγύρω μας, ολούθε και διαπαντός,διαμορφωμένες συννεισήσεις,σχέσεις,απόψεις και σα να μην έφτανε όλο αυτό,γέμισαν οι οθόνες τα κουτάκια της ψυχής μας και της απόδοσης ,τώρα πια τι να το κάνουμε,ευθυνών και επίδοξων αποδόσεων των επιδιωκόμενων λαθών και της επιτηδευμένης αναλήθειας και πρόκλησης στυγνών εγκλημάτων..της ακεραιότητας της σωματικής,πολιτών δη.

Ποιός να το φανταζόταν,εν έτη 2017 θα θρηνούσαμε ανθρώπινα θύματα ,θα έκλειναν απ τη μια στιγμή στην άλλη σπίτια,θα χάνονταν νοικοκυριά και κυρίως,θα μέναν ατιμώρητες σαθρές και στείρες συννειδητοποιημένες υπό λανθάνουσες κατασκευές και οικοδομικές άδειες και παροχές,λαθραίων και μη ,οικημάτων ,αλλά και λαθραία απολαβής αυτών?

Πού να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους,πως πηγαϊνοντας στη δουλειά τους ,ο καθένας απ αυτούς,ή το να βρεθούν ,λάθος στιγμή σε λάθός τόπο,σε μέρος που εν γνώσει τους μπαζώνοντας ρέματα έθεταν ανά πάσα ώρα και στιγμή,σε κίνδυνο ,όλους εκείνους,που απεδείχθη μετέπειτα,πως είχαν μεταβεί να αντικρίσουν,εκείνο το μεροκάματο του φόβου ,του τρόμου και των τελευταίων τους στιγμών,που κανείς μας δεν είναι σε θέση ή δε θέλει να αφουγκραστεί και να εισηγηθεί.

Χαρακτήρες,τόποι,γεμάτοι ,λάσπες,παντού,βρώμα και δυσωδία.

Άλλοτε παροτρυνόμενη ,από αδαή ,δε θα το λεγα με τίποτα ,κέντρα αποφάσεων,που στόχευαν σε κέρδη,έχοντας ως εντελώς αναλώσιμα και καταναλωτικά όντα,τα θύματά τους,που ως φερόμενοι σφαγείς αυτών,συνετέλεσαν σε ένα ειδεχθές και αποκρουστικό ,έγκλημα κατά ζωής,κατά του μέλλοντος ,αυτών που άφησαν ,χωρίς να το θέλουν οι ίδιοι πίσω,χωρίς να επιδιώξουν,την απομάκρυνσή τους ,απ τα αγαπημένα τους και λατρεμένα τους οικεία πρόσωπα.

Ποιος θα λογοδοτήσει,για τις χιλιάδες ,διάφορες ατασθαλίες ,αυτές,που προκαλούν τα μυαλά τους ,με σχέση ,την πλήρη τους αδιαφορία και τον πλήρη τους λανθασμένο και ναρκωμένο ,εν καιρώ ,και εν φαινόμενα καιρικά ,δύσκολα και μη προλαμβάνοντα,τα απολύτως αναγκαία και επιβαλλόμενα?

Ποιος θα βρεθεί να τους κοιτάξει κατάματα τους εναπομείναντες και τις εναπομείνασες αυτής της φοβερής τραγωδίας,αυτού του επαναλαμβανόμενου και πάντα με τα δήθεν και τάχα υποσχόμενα κίνητρα ,απομακρύνσεων φόβων κατά των φαινομένων?

Ποιοι θα ναι ικανοί και άξιοι,να σταθούν απέναντί μας,να μας κρίνουν και να μας κατακρίνουν,υποδυόμενοι τους κριτές και τους επικριτές?

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ,,,ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ,,,ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ,,ΔΕ ΖΗΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΗΡΘΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.....

Η ζωή μας ανήκει και θα λογοδοτήσουμε μόνο εις τον Κύριον το μόνον ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,,,ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.....


Άννα Ζανιδάκη

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.