Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κατάρρευση

Συναισθήματα καταρρέουν,άνθρωποι υπόκεινται σε φάσεις και εκφάνσεις της ζωής τους,που καθορίζουν ή όχι ,που δρομολογούν ή μη,αλλά που πάντα φαίνονται και διαφαίνονται εκείνες οι πτυχές και οι ατασθαλίες της ζωής τους,έννομης ή παράνομης.

Τα πλήθη και η λήθη,σκευάσματα ψυχικών όχι πάντα διαταραχών.αλλά προτεινόμενες συνθέσεις και καταλήξεις,διαφόρων στοιχειωθετημένων και παροτρυνόμενων ,ποτέ συσφίξεων σχέσεων,παρά αποσχέσεων,τρομοκρατούμενων και δεινοταρακτικών επιδιώξεω ν και διώξεων,του εαυτού τους και του ίδιου τους του παροχυμένου είναι και ατίθασσου θεαθήναι τους,προκλητικού και ανατρεπτικού ,δυςβάσταχτης αποδειξης υπάρξής του και κυνηγιού θελημμένου,αποδεικτικού στοιχείου,ενός αδιαννόητου υπαρξιακού στελέχους,του ίδιου τους του εαυτού.

Καταρρέει η λογική,η αμφισβήτηση,η προσπάθεια για διευθέτηση,η θέληση για ανάκαμψη,μα η προσδιοκώμενη και επιβεβλημένη έγερση κα εξέγερση των καταπατημένων αμέτρηνων πρέπει ,τάσσει ,συντάσει και επιτάσσει διάφορες ομαδικές εκδηλώσεις,παρατεινόμενης προτροπής,μη εφοδιαζόμενης τακτικής,ανασφάλειας και επιτιθέμενης επιιθυμητής,απόστασης,διάστασης απόψεων,μα δε θα κυριαρχήσει,

Η αφέλεια και η απάθεια,η μετριοπαθής σύζευξη του είναι,δε θα λιδορεί και δε θα ερωτοτροπεί ασύστολα και άδοξα ,με το αν τα ίσως,θα πετύχει εκείνο το θεώρημα,εκείνο το επίτευγμα,που επιδιορθώνει τα λάθη,διορθώνει τις ατασθαλίες και επιδιώκει τα προσμετρήσιμα βατά και καθόλου ανέφικτα εκείνα θέλω .

Δε θα καταρρεύσει η ψυχή,δε θα υποταχθεί η θέληση,δε θα χειραγωγηθεί η ευγένεια και η εύφορη διάθεση γης,χώματος ,σποράς και καλλιέργειας,ανέξοδων και δημιουργημένων ,εδαφίων,οργώματος και χειρονακτικών εργασιών,αποδιδόμενες και απευθυνόμενες σε εν τάχη εν ευσυνειδησία ,,,,δομές και υλικές στάσεις και διαστάσεις ζωής,ύπαρξης ύλης.γόνιμης και εύφορης ,διαθέσιμων ποτέ ,υβριδίων,διασποράς και διαμελισμού,παρά ενώσεως και κατοχυρώσεως, δύναμης, υπεροχής, ανάστασης και ανάτασης ψυχής τε και σώματος, αγαθών λειτουργιών και ποτέ ραδιουργιών ,και πλεύσεων τέτοιων,δεινών μαχητών,σε πελάγη και απύθμενα αβαθή άπατα ,σημεία του ψυχικού μας ορίζοντα,του ψυχισμού και της ιδιοσυγκρασίας μας .,,ενίοτε και καθ υπέρβασιν ,του καλού και ευνοϊκού μεγέθους και είδους αξιοσύνης και σημασιολογίας αυτής .


Άννα ΖανιδάκηΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.