Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΓΕΡΣΗ

Τα βλέφαρα τρεμοπαίζουν ,θέλουν να ξεκουραστούν,να κλείσουν μα δεν τα αφήνει η αγωνία ,ο φόβος για το αύριο .

Τα χέρια προσδοκούν να παραμείνουν πάντα ανοιχτά,της προσφοράς,της δωρεάς,μα δεν είναι σίγουρα ,το καθεστώς γνωμοδοτεί φτώχεια εξαθλίωση μα δεν πρέπει ,,να αφήσουμε ελλεεινά λυσσαλλέα τραγιά ,να καρπωθούν ιδρώτες ,μεγαλεία και στάσεις ζωής ,άλλων .αποθανόντων ,που σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλά τους.

Δεν είμαστε εμείς που δώσαμε δεινά παραδείγματα ,λευτεριάς ,απελευθέρωσης τ0υ Γένους,μα τώρα που είμαστε,χαθήκαμε σε μια χούφτα χρήματα ,καλοπέραση,ευκολίες με δόσεις πληρωμής και εξαργύρωσης,τι άλλο,,συναισθημάτων κατοχής και ανοχής,διόξεως και επιδιώξεως,τι άλλο ,κέρδη,χρήμα ,βολή,άνεση ,καλοπέραση.

Πού είναι μωρέ οι Εληνίδες που δίναν και την ψυχή τους για την Πατρίδα,που είναι η Λασκαρίνα,η Μαντώ,όλες χαθήκαν,κάτω απ τα φτιασίδια του εφήμερου και του συναρπαστικού σχεδίου,παγκοσμιοποίησης,ελάφρυνσης νου ,σκέψης,μαλθακότητος και αμέλλειας ,των. Βασικών και πρωταρχικών μας δικαιωμάτων .

Ξυπνήστε αδέρφια ,μας παίρνουν τα άγια χώματά μας ,τη γη που αιμαοσύρθηκε και δεν ανέχτηκε τους Σωτήρες της ,γιατί απλάπ και μόνο ,κοιτάζουν περί Πάρτις και όχι περί Πάτριες.

Δεν είναι τα συλλαλητήρια που θα καξοδηγήσουν και θα εξεγερθούν τα πλήθη,είναι οι βοές που σιγάσαν στο πλήθος και στο φόβο ,στην άρνηση και στην ανοχή,στην αποδοχή κα την αδιαφορία.

Θα σηκωθούν μωρέ ,θα αναστηθούν και θα μας γεμίζουν φάσκελα,ανίκανοι να δούμε και να υπερασπιστούμε πάτρια έδάφη,μια ζωή με ένα φόβο ,τον πόλεμο ,την παράλογη κυριαρχία και τον αλόγιστο επεκτατισμό τους.

Τι φοβάστε μωρέ,μήπως κα δεν το ζήσαμε ,δεν μας άγγιξε ,μας ρήμαξε και μας ρημάζει ακόμα .

Πάρτε το χαμπάρι,ο πόλεμος τελέστηκε και η πατρίδα μας εκτελέστηκε από φίλια πυρρά και χέρια.

Οι εφιάλτες ήταν και είναι εντός των τειχών της δε χρειάστηκαν κεκρόπορτες ,αφου οι θύρες άνοιξαν διάπλατα ,της υπόκλισης της υποταγής και της μη φιλόπαρτις σκέψης και εφαρμογής αυτής .

Δε με νοιάζει για μένα ,εγώ έζησα τα χρόνια τα καλά κι αν ζορίμαι όπως όλοι τώρα ,και πάλι Δόξα τον Καλό Θεούλη,είναι γιατί απεφάσισαν οι Κραταιοί ασυγκράτητοι να βωμολοχήσουν ενάντια στο πλήθος το λαό,μα σαν εγερθεί και γίνει όχλος ,τότε ,να δούμε που θα πα ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

Με ναιάζει και πονάω για τα παιδιά μοι.τα παιδιά σας,που ζουν και συμπεριφέρονται ,χωρίς χρήμα ,επιβιώσεως ανάγκες πάνε και έρχονται ,με πολλαπλά πισωγυρίσματα ..κι όχι μόνο.

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ,,ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ..

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ,,,ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΘΕΟ ,,ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ,,,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,,,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ,,ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ .

Γιατι η γυναίκα πρέπει να ασκεί και να εξασκεί,κριτικη κρίση και βούληση ,,,ΑΠΛΑ ,,,,.....


Άννα Ζανιδάκη


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.