Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το νερό είναι στο χέρι σου.

Όμορφα τοπία,σαγηνευτικές φωνές,μάζευαν κάθε επισκέπτη,καθένα που ήθελε να ανταμώσει,εκείνη τη γυναίκα ,που μόνο στα πιο τρελά του όνειρα,θα ήταν δυνατό να τη συναντούσε.

Η μορφή της ,είχε αποτυπωθεί στη μνήμη του όμορφου παλικαριού,που ολοένα και περισσότερο,πήγαινε και τη συναντούσε.

Λες και η φύση,είχε προνοήσει , να αγαπηθεί η Νεφέλη με τον Αλκιβιάδη.
Σα να ήθελε όλο το σύμπαν,να συμβάλλει στην ένωσή τους και στην όμορφή τους σύνδεση,,ψυχής και σώματος .

Τη Νεφέλη,την έβλεπε ,όποιος ήταν ένας συνειδητός άνθρωπος και δεν έκανε σπατάλες με το νερό ,δεν ξόδευε άδικα,μόνο και μόνο ,γιατί ,προστάτευε όλο εκείνο το δάσος,το όμορφο και περίτεχνα δομημένο και καλλιτεχνικά ,άριστα φιλοτεχνημένο,από έργα και δομήσεις,της εκεί περιοχής,καθώς είχε ανακηρυχτεί το φυσικό κάλλος και ομορφιά ,σε παγκόσμια κλίμακα κατάταξης,λες κι ήταν το όγδοο θαύμα του κόσμου.

Είχε αποφασίσει να κρατήσει το λόγο της και να παρουσιάζεται ,σε όποιον ήθελε να συμμετέχει ενεργά ,στην μακροημέρευση του δασικού εκείνου πλούτου,τηρώντας ευλαβικά ,το ρόλο ,τον οποίο ,χρόνια τώρα διέπρεπε και συμμετείχε ενεργά .

Φυσικά ,οι συζητήσεις τους ,περιστρέφονταν,γύρω από τρόπους και μεθόδους ,που θα έβρισκαν για να τηρηθεί και να διατηρηθεί αυτό το πανέμορφο τοπίο,με μόνη διευκόλυνση,να βρίσκουν μέσα εξοικονόμησης ενέργειας και υδάτινων πόρων,χωρίς την ολοφάνερη κατανάλωση ,υπερκατανάλωση ύδατος .

Ήταν τόσο χαρούμενη,που είχε καταφέρει,με τους δικούς της τρόπους και τα δικά της μέσα να βρει τρόπους να ομορφαίνει ολοένα και περισσότερο το χώρο εκείνο,που θέλησε να αναλάβει και να προστατεύσει,με δική της ευθύνη πάντα .

Είχε διαδώσει ,σε όποιον ήξερε ,πως δε θα πρεπε να μαθαίνει από μικρός ,να μη σπαταλά ανώφελα και άδικα το νερό,για να μην πει το νερό νεράκι κάποια στιγμή,πως απο μικρά παιδιά ,έπρεπε να επικρατήσει η σωστή πολιτική και καθοδήγηση ,να μάθουν να μην ξοδεύουν και να σπαταλούν το νεράκι ,έτσι απερίσκεπτα και άσκοπα.

Τα πάντα είναι στο χέρι μας ,έτσι κι αυτό ,το νερό,είναι στο χέρι μας ,στο μυαλό μας και μόνο ,να αντέξουμε εμείς και τα παιδιά μας ,να χουμε το αγιασμένο αυτό υγρό,το νεράκι ..να μας δροσίζει και να μας ξεπλένει ,σώμα και ψυχή,να καθαγιάζει τα ύδατα ,σωματικού και ψυχικού χώρου μας

Μετά από πολλά χρόνια ,ήταν σίγουρη ,η Νεφέλη,πως μαζί με τον Αλκιβιάδη,θα καταφέρουν να μάθουν στα παιδιά ,στους μεγάλους που νοιάζονται για τις εξοικονομήσεις υδάτινων πόρων ,να δείξουν ορθές πορείες γραμμών ζωής και επίτευξης της επικράτησής της .

Δε θα ήθελε με κανένα τρόπο,επ ουδενί,να δει εκείνον τον επίγειο παράδεισο,να πάσχει κάποια μελλοντική στιγμή.από ανομβρία,λόγω έλλειψης και λάθος τρόπου διαχειρίσεως του νερού ...από ασιτία ,υδροδότησης της επικρατούσας ΕΔΕΜ ,,όπως και το ονόμασε εκείνο το υπέροχο τοπίο.που ανάβλυζε δροσιά και ευωδιά,,,καθαγιασμού περιβάλλοντος


ΑΝΝΑ ΖΑΝΙΔΑΚΗ 


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.