HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Περιπετειώδης η σημερινή σύσκεψη του προσωρινού Δ.Σ. στο Αλεξάνδρειο Ίδρυμα – Χωρίς φώτα, και με την παρουσία της Αστυνομίας.

Μην ψάξετε φωτογραφίες από την σημερινή προγραμματισμένη σύσκεψη του προσωρινού Δ.Σ. του Αλεξάνδρειου Ιδρύματος, γιατί δεν θα βρείτε. Ο λόγος;

Όλη η σύσκεψη έγινε στο σκοτάδι, αφού λίγη ώρα πριν την έλευση των μελών του Δ.Σ. είχε κοπεί «ξαφνικά» το ρεύμα. Πως; Δεν γνωρίζουμε.

Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι ότι παρών και με συνοδεία μερικών φίλων του ήταν και ο τέως πρόεδρος κ. Διονύσης Πασχάλης. Γενικά με την παρουσία του, υπήρξε μια ένταση στον χώρο λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση.

Στο τέλος ο κ. Δημόπουλος (ο προσωρινός πρόεδρος) κάλεσε την Αστυνομία να είναι παρούσα για αποφυγή κάθε συμβάντος. Όταν έφτασαν τα περιπολικά από Λιτόχωρο και Κατερίνη, ο κ. Πασχάλης με τους φίλους του, αποχώρησε από τον χώρο. Η συνεδρίαση έγινε και ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα, χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές από εκείνες που είχε ορίσει η τελευταία δικαστική απόφαση πριν από ένα χρόνο περίπου.

Απ’ ότι φαίνεται η υπόθεση δεν κλείνει εδώ, και μάλλον θα υπάρχει συνέχεια. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια