Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το καταφύγιό μου.

Σε σένα έρχομαι ,να βρω το καταφύγιο,να ηρεμήσω τις σκέψεις μου και να αναθεωρήσω τις απόψεις μου.

Μπορεί να μην είναι εκείνο το πατρικό μου,που θα νοσταλγώ πάντα ,που θα μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί του,που αποτέλεσε αποτελεί και θα αποτελεί κομμάτι του είναι μου,αλλά κι αυτό ,με ότι το στολίζει και το κοσμεί,αποτελεί μέρος ,της ιστορίας μου,των παιδικών ,εφηβικών ,ενήλικων χρόνων μου.

Τα πάντα φλυαρούν και αποτυπώνουν στην ψυχή μου ,στο λογισμό μου,κομμάτια ,τεράστιας ιστορίας ,που θα τα κουβαλώ πάντα ,στην ψυχή και στην καρδιά μου.

Το κάθε ένα έπιπλο,έχει στοιχειοθετήσει κι έχει στιγματήσει,τη δική μου πορεία,τους δικούς μου ουρανούς,πού παλεύω να τους κρατώ ,έναστρους κι απυρόβλητους,από κάθε είδους επεκτατικούς ή περιοριστικύς ρόλους ,λόγους ,που δρουν κι επιδρούν ,ανεξάρτητα ή  μη,απ τα δικά μου θέλω και τις προσδοκίες .

Δεν άφησα και δε θα αφήσω,κανένα ,να γίνω βορά ,στα δικά του σχέδια και πλάνα της ζωής του.

Οταν κι εφόσον δρομολογούνται καταστάσεις ,μα οι συστάσεις,επωφθαλμιούν κι αποβλέπουν σε διάφορα άλλα θέματα και οι προστριβές εντίνονται ,έστω και μέσα απ τις κραυγές μου,τώρα απλά και μόνο αποχωρώ ,μα δεν υποχωρώ στα θέλω μου ,ποτέ και για κανένα .

Τραγελαφικές καταστάσεις,διανύουν,χιλιόμετρα στις ζωές μας,προσπαθούν να αποσπάσουν ,πραγματικότητες ,πού είτε έτσι είτε αλλοιώς,όταν κι εφόσον δουν το φως ,τον ήλιο ,όχι μόνο της δικαιοσύνης μας ,αλλά της αδιαπραγμάτευτης θέσης και άποψής μας ,δεν απομένει ,παρά ένα και μοναδικό.

Ξανασυστηνόμαστε με την ανασφάλειά μας ,τους φόβους μας και προχωρούμε μαζί ,χέρι χέρι για την αναυτροπή,την απόλυτη και βέβαιη δική μας αποδοχή ,των ονείρων και των πλάνων της ζωής μας,των διαδραματιζόενων πορειών της .

Μείναμε εδώ για να ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!Άννα Ζανιδάκη


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.