HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το καταφύγιό μου.

Σε σένα έρχομαι ,να βρω το καταφύγιο,να ηρεμήσω τις σκέψεις μου και να αναθεωρήσω τις απόψεις μου.

Μπορεί να μην είναι εκείνο το πατρικό μου,που θα νοσταλγώ πάντα ,που θα μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί του,που αποτέλεσε αποτελεί και θα αποτελεί κομμάτι του είναι μου,αλλά κι αυτό ,με ότι το στολίζει και το κοσμεί,αποτελεί μέρος ,της ιστορίας μου,των παιδικών ,εφηβικών ,ενήλικων χρόνων μου.

Τα πάντα φλυαρούν και αποτυπώνουν στην ψυχή μου ,στο λογισμό μου,κομμάτια ,τεράστιας ιστορίας ,που θα τα κουβαλώ πάντα ,στην ψυχή και στην καρδιά μου.

Το κάθε ένα έπιπλο,έχει στοιχειοθετήσει κι έχει στιγματήσει,τη δική μου πορεία,τους δικούς μου ουρανούς,πού παλεύω να τους κρατώ ,έναστρους κι απυρόβλητους,από κάθε είδους επεκτατικούς ή περιοριστικύς ρόλους ,λόγους ,που δρουν κι επιδρούν ,ανεξάρτητα ή  μη,απ τα δικά μου θέλω και τις προσδοκίες .

Δεν άφησα και δε θα αφήσω,κανένα ,να γίνω βορά ,στα δικά του σχέδια και πλάνα της ζωής του.

Οταν κι εφόσον δρομολογούνται καταστάσεις ,μα οι συστάσεις,επωφθαλμιούν κι αποβλέπουν σε διάφορα άλλα θέματα και οι προστριβές εντίνονται ,έστω και μέσα απ τις κραυγές μου,τώρα απλά και μόνο αποχωρώ ,μα δεν υποχωρώ στα θέλω μου ,ποτέ και για κανένα .

Τραγελαφικές καταστάσεις,διανύουν,χιλιόμετρα στις ζωές μας,προσπαθούν να αποσπάσουν ,πραγματικότητες ,πού είτε έτσι είτε αλλοιώς,όταν κι εφόσον δουν το φως ,τον ήλιο ,όχι μόνο της δικαιοσύνης μας ,αλλά της αδιαπραγμάτευτης θέσης και άποψής μας ,δεν απομένει ,παρά ένα και μοναδικό.

Ξανασυστηνόμαστε με την ανασφάλειά μας ,τους φόβους μας και προχωρούμε μαζί ,χέρι χέρι για την αναυτροπή,την απόλυτη και βέβαιη δική μας αποδοχή ,των ονείρων και των πλάνων της ζωής μας,των διαδραματιζόενων πορειών της .

Μείναμε εδώ για να ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!



Άννα Ζανιδάκη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια