HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


KΗΡΥKEΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΑ ΒLOGS «ΠΙΕΡΙΚΙ» ΚΑΙ «ΛΕΥΤΕΡΙΑ»

Σε ένα κρεσέντο ρατσιστικού μίσους, λόγου και μισαλλοδοξίας έχουν προβεί τα blogs του νομού μας «ΠΙΕΡΙΚΙ» και «ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Η αγάπη τους για τους ναζί της «Χρυσής Αυγής» και τους δικτάτορες Μεταξά και Παπαδόπουλο έξαλλου ποτέ δεν κρύφτηκε και είναι το μόνο που τους τιμά.

Μόνιμα και σταθερά με ψέματα και συκοφαντίες χυδαιολογούν εις βάρος των προσφύγων και μεταναστών.

Παρουσιάζουν αυτούς τους ανθρώπους που θαλασσοπνιγμένοι εγκλωβίστηκαν στον τόπο μας, σαν προνομιούχοι που τους παρέχονται όλα τα αγαθά.

Τους παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο σαν να γίνεται αυτό εις βάρους του Ελληνικού λαού, για να δημιουργήσουν ψεύτικες και τεχνητές κοινωνικές συμμαχίες, ώστε να προωθούν τα ρατσιστικά τους λογύδρια και να εξωραΐζουν την αντιλαϊκή πολιτική των αστικών κυβερνήσεων και της Ε.Ε.

Τα συγκεκριμένα blogs με ψέματα επιτίθενται σε πρόσφυγες και μετανάστες πυροδοτώντας την ρατσιστική βία.

Σε κείμενα τους την Κυριακή 3 Νοεμβρίου γράφουν.

«Όταν στα τέλη του 2015 είχε ακουστεί όταν θα φέρουν στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο Σβορώνου «πρόσφυγες » και «μετανάστης» είχαν ξεσηκωθεί οι πάντες (κατά αυτούς) , έγινε στην πλατεία Ελευθερίας μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μετά όμως κάποια ΜΚΟ αφέθηκε ανενόχλητη να γεμίσει τα διαμερίσματα της Κατερίνης με μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι ταχύ θα ήταν λιγοστοί, θα έμεναν για λίγο και θα έφευγαν. Σήμερα μετά από 4 χρόνια οι μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» και «μετανάστες» παραμένουν εδώ λαμβάνοντας κατά κεφαλήν επίδομα, πληρωμένα όλα, ενοίκια, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, τροφή, ιντερνέτ κτλ. με αποτέλεσμα να ανέβουν και οι τιμές των ενοικίων για τους Έλληνες, την ίδια ώρα που ο λαός της Κατερίνης μαστίζεται από μακροχρόνια οικονομική κρίση με την ποιότητα της ζωής να υποβαθμίζεται συνεχώς. Ας δώσουν εξηγήσεις στους δημότες όσοι χωρίς να έχουν την λαϊκή έγκριση και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και παρά την καθολική αντίδραση του κόσμου επέτρεψαν στη ΜΚΟ να γεμίσει «πρόσφυγες» και «μετανάστες» τα διαμερίσματα της Κατερίνης και να μας πουν πότε επιτέλους θα φύγουν όλοι αυτοί οι απρόσκλητοι εισβολείς».

Πρόκειται για κείμενο – μνημείο μισαλλοδοξίας, ξενοφοβίας, γεμάτο ψέματα και ανακρίβειες που πρέπει να προβληματίσει.

Οι πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν εγκλωβισμένοι στην πόλη της Κατερίνης και ευρύτερα στο νομό δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και μάλιστα έχουν κάνει δεσμούς φιλίας με γηγενείς – κατοίκους.

Κανένας από αυτούς και όχι μόνο στην πόλη μας δεν επιδοτείται από το Ελληνικό κράτος, όλοι είναι ενταγμένοι σε προγράμματα του ΟΗΕ και της «Ύπατης Αρμοστείας» για πρόσφυγες και μετανάστες και από εκεί απορρέουν κονδύλια για την φροντίδα τους.

Οι πρώτοι που ανησυχούν για την επέκταση του χρόνου παραμονής τους εδώ, είναι οι ίδιοι, αφού η πλειοψηφία θέλει να φύγει και να μην μείνει στην Ελλάδα.

Τα συγκεκριμένα «blogs» «ΠΙΕΡΙΚΙ» και «ΛΕΥΤΕΡΙΑ» πρέπει να αποδείξουν αυτά που γράφουν αλλιώς είναι κοινώς ψεύτες και συκοφάντες.

Πρέπει να πούνε με αποδείξεις όλα αυτά που καταγγέλλουν και να αποδείξουν ότι όλα αυτά γίνονται εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Αν δεν το κάνουν τότε το στίγμα του ψεύτη και συκοφάντη θα τους ακολουθεί μια ζωή.


Σαββίδης Παναγιώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια