HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καλόγερος σπάει με λοστό το παρμπρίζ ενός πούλμαν (VIDEO)

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει ένα καλόγερο να χτυπάει και να κάνει θρύψαλα με λοστό το παρμπρίζ ενός εκπαιδευτικού τουριστικού λεωφορείου μετά από τροχαίο.


Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο καλόγερος μετά το τροχαίο με το λεωφορείο σχολής οδηγών στη Σαντορίνη, παίρνει φόρα και πέφτει με το αγροτικό του μετωπικά στο πούλμαν και στη συνέχεια βγαίνει από το αυτοκίνητο και βγάζει ένα λοστό.

Με απίστευτη ψυχραιμία πλησιάζει το πούλμαν και αρχίζει να σπάει τα τζάμια του λεωφορείου και παράλληλα απειλεί τόσο τον δάσκαλο οδήγησης, όσο και τον εκπαιδευόμενο οδηγό. Στη συνέχεια με τον λοστό στο χέρι, διαλύει και το παρμπρίζ του πούλμαν. Μάλιστα κάποια στιγμή ο καλόγερος απευθύνεται στον εκπαιδευόμενο και του λέει” “Άμα πάρεις δίπλωμα, σφύρα μου”.

Το περιστατικό βιντεοσκόπησε ο εκπαιδευτής οδήγησης, ενώ παράλληλα κάλεσε την Άμεση Δράση. Το βίντεο τραβήχτηκε τον Αύγουστο, όμως τις τελευταίες ώρες έγινε viral στο διαδίκτυο και έχει ξεσηκώσει πλήθος συζητήσεων ανάμεσα στους χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια