Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βασιλόπουλος: Τα τοπικά αγροτικά προϊόντα αποκτούν προστιθέμενη αξία

Ενημερωτική εκδήλωση την προσεχή Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας με θέμα « Οι Μικρές Επιχειρήσεις, Εργαστήρια – Οικοτεχνίες, , εργαλεία Τοπικής Ανάπτυξης. Δυνατότητες ίδρυσης στον αγροτικό χώρο»

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της αγροτικής επιχειρηματικότητας μέσω της καθετοποίησης της αγροτικής παραγωγής την προσεχή Τρίτη το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θοδωρή Βασιλόπουλου. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Ρουκάς M. Sc. Τεχν. Γεωπόνος με μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στις βιολογικές καλλιέργειες με προγράμματα στην Αγροχημεία – Βιολογικές Καλλιέργειες.Από το 2001 μέχρι το 2011 υπήρξε Εργαστηριακός Συνεργάτης στη Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Κοζάνης Παράρτημα Φλώρινας . Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας καθώς και εκπαιδευτής του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της αγροτικής επιχειρηματικότητας μέσου της καθετοποίησης της αγροτικής παραγωγής ο κ Ρουκάς έχει γράψει μια σειρά άρθρων για την δυνατότητα ίδρυσης μικρών εργαστηρίων μεταποίησης της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Μέσω των μικρών αυτών αγροτικών επιχειρήσεων τα τοπικά αγροτικά προϊόντα (μεταποιημένα ¨η όχι ) έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στον καταναλωτή. Χάρη στα μικρά αγροτικά εργαστήρια – οικοτεχνίες το παραγόμενο τοπικό προϊόν αποκτά την ζητούμενη προστιθέμενη αξία συμβάλλοντας στην αύξηση του οικογενειακού αγροτικού εισοδήματος δίνοντας την δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίζει άμεσα την Ελληνική τοπική προέλευση των προϊόντων που καταναλώνει.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.