Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Με ρόπαλα και ΜΑΤ κτυπάνε τους αγρότες και στους ΝΑΤΟικους κάνουνε τις πλάτες

Ανακοίνωση του Αγροτικού - Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κατερίνης «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Άλλη μια απόδειξη πως όποιο και να είναι το πρόσημο της εκαστοτε κυβέρνησης(αριστερή η δεξιά ) όταν είναι να επιβάλουν της αντιλαϊκές πολιτικές τους δεν έχουν κανένα δισταγμό να καταστείλουν οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης.
Ο αγροτικός κτηνοτροφικός σύλλογος Κατερίνης η ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ καταγγέλλει την  απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ με γκλομπς και χημικά που δέχθηκαν οι αγρότες του Ηρακλείου, οι οποίοι υποδέχθηκαν αγωνιστικά τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Ενώ επίσης  όπως έκαναν και οι άλλες κυβερνήσεις τα προηγούμενα χρόνια, η κυβέρνηση της Ν.Δ έφτασε στο σημείο να στήσει αστυνομικό μπλόκο, με κλούβες και ΜΑΤ, για να εμποδίσει τους αγρότες της Καρδίτσας να βγάλουν τα τρακτέρ τους στον Ε-65 όπως είχαν αποφασίσει την προηγούμενη εβδομάδα στη διάρκεια της πανθεσσαλικής συνέλευσης που οργάνωσαν οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των θεσσαλικών νομών, στον Παλαμά Καρδίτσας,.
Το δόγμα "νόμος και τάξη", που πάει χέρι - χέρι με την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, δε θα περάσει!
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα εργατικά σωματεία να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους προς τους μικρομεσαίους αγρότες που δίνουν αγώνα επιβίωσης.
 Ο σύλλογος μας αποφάσισε συμμετοχή Την Κυριακή 15 Δεκέμβρη στη Νίκαια Λάρισας όπου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη, ώστε να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα της δράσης μας».

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.