Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το ανέκδοτο της εβδομάδας από Τσίπρα

Κάτι έχει πάθει ο Τσίπρας το τελευταίο διάστημα, καθώς υποπίπτει συνεχώς σε σχεδόν παιδικά σφάλματα. Μάλλον δεν έχει συνέλθει ακόμη από το στραπάτσο της τριπλής εκλογικής του ήττας.

Έτσι λοιπόν, ο… μέγας ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην τοποθέτηση της Ρένας Δούρου στον τομέα που έχει να κάνει με την κλιματική αλλαγή, το περιβάλλον και την ενέργεια. Και έγινε το έλα να δεις στην Κουμουνδούρου.

Ε, όχι και τη Δούρου στην κλιματική αλλαγή, έλεγαν οι περισσότεροι βουλευτές, μόλις διαπίστωσαν την επαναφορά της στο προσκήνιο, από το παράθυρο.

Προφανώς οι αγαπημένοι της σύντροφοι δεν ξέχασαν τα ανδραγαθήματά της στο Μάτι και στην Μάνδρα Αττικής και της την έπεσαν αγρίως.Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.