HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δημοσκόπηση Pulse: Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση! Δείτε την διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Θετικά κρίνει τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά το 54% έναντι του 34% το οποίο το κρίνει αρνητικά και ένα 12% ΔΞ/ΔΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά τις ενέργειες της κυβέρνησης όσον αφορά την βελτίωση της καθημερινότητας το 52% πως κινείται προς την σωστή κατεύθυνση, ένα 39% προς την λάθος και ένα 9% ΔΞ/ΔΑ.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση για τις κινήσεις της κυβέρνησης για την ασφάλεια και για το αν κινούνται στην σωστή κατεύθυνση το 54% είναι θετικό το 35% θεωρεί πως κινείται λάθος και ένα 11% ΔΞ/ΔΑ.

Στο θέμα του προσφυγικού η πλειοψηφία δίνει αρνητικές απαντήσεις καθώς το 55% αξιολογεί τα πράγματα αρνητικά ενώ το 34% βλέπει θετικά και ένα 11% ΔΞ/ΔΑ.

Στο φορολογικό και στα οικονομικά το 55% θεωρεί πως είναι στη σωστή κατεύθυνση, το 36% προς τη λάθος και το 9% ΔΞ/ΔΑ.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 45% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 27% ενώ κανέναν από τους δυο λέει το 24% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Pulse.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 38%, ο ΣΥΡΙΖΑ το 25%, το ΚΙΝΑΝ 6,5%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ελληνική Λύση το 4,5% και η ΜέΡΑ25 βρίσκεται στο 3%.

Δείτε όλη την δημοσκόπηση εδώ


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια