Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δημοσκόπηση Pulse: Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση! Δείτε την διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Θετικά κρίνει τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά το 54% έναντι του 34% το οποίο το κρίνει αρνητικά και ένα 12% ΔΞ/ΔΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά τις ενέργειες της κυβέρνησης όσον αφορά την βελτίωση της καθημερινότητας το 52% πως κινείται προς την σωστή κατεύθυνση, ένα 39% προς την λάθος και ένα 9% ΔΞ/ΔΑ.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση για τις κινήσεις της κυβέρνησης για την ασφάλεια και για το αν κινούνται στην σωστή κατεύθυνση το 54% είναι θετικό το 35% θεωρεί πως κινείται λάθος και ένα 11% ΔΞ/ΔΑ.

Στο θέμα του προσφυγικού η πλειοψηφία δίνει αρνητικές απαντήσεις καθώς το 55% αξιολογεί τα πράγματα αρνητικά ενώ το 34% βλέπει θετικά και ένα 11% ΔΞ/ΔΑ.

Στο φορολογικό και στα οικονομικά το 55% θεωρεί πως είναι στη σωστή κατεύθυνση, το 36% προς τη λάθος και το 9% ΔΞ/ΔΑ.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 45% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 27% ενώ κανέναν από τους δυο λέει το 24% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Pulse.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 38%, ο ΣΥΡΙΖΑ το 25%, το ΚΙΝΑΝ 6,5%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ελληνική Λύση το 4,5% και η ΜέΡΑ25 βρίσκεται στο 3%.

Δείτε όλη την δημοσκόπηση εδώ


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.